Korszerű licenszgazdálkodás - Microsoft szoftverbérlet szolgáltatással bővítette palettáját az Atigris

|

A szoftverbérlet licensz-gazdálkodási előnyeit egyre többen ismerik fel.

Az Atigris által kínált szoftver bérlettel a végfelhasználónak nem kell kezdeti nagy összeggel fizetni a szerverszoftverek beszerzéséért. Az Atigris szoftverbérlet, pénzügyi kockázat nélkül, kedvező havidíj fejében biztosítja a használati jogot. Az Atigris által kidolgozott szoftverbérlet számos licensz-gazdálkodási előnnyel jár: • Versenyképes árazás: Az SPLA árába be van építve a Frissítési garancia (Software Assurance) (amely a Microsoft karbantartásra vonatkozó ajánlata), így a szolgáltatók egyetlen, egyszerűen kezelhető havi díjért hozzájuthatnak az SPLA programban elérhető termékek legfrissebb változataihoz. • Kiszámítható árazás: Az SPLA árában esetleg bekövetkező változásokra csak évente egy alkalommal, januárban kerül sor, és az arányos lesz a Microsoft Open licencelési program árában az előző év során bekövetkezett változásokkal. • A használati jogok védelme: Az SPLA szolgáltatói használati jogosítvány (Service Provider Use Rights - SPUR) dokumentumban részletesen megtalálható a programmal kapcsolatos valamennyi termékhasználati jogosítvány. A termékhasználati jogosítványok minden változatra külön vonatkoznak, és a program teljes időtartama alatt változatlanok maradnak. • Kedvező cash-flow: Az SPLA programban az induláskor semmilyen költsége nincs, hiszen csak a használat után kell fizetni. További információ: spla@atigris.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.