Közműszektorban hasít az SAP

|

SAP a vezető szállító a közmű CIS/CRM terén

Az IDC tanulmánya szerint az SAP a vezető szállító a közmű iparág ügyfélinformációs (CIS), és ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM) rendszerek területén.Az IDC Energy Insights gondozásában évente megjelenő felmérés a hét legjelentősebb szállító közműspecifikus CIS/CRM rendszerét értékelte. A szállítókat számos dimenzió (mint pl. piac igényeinek való megfelelés) különböző tulajdonságai alapján elemezték ki, melyekben az SAP rendre kiemelkedő értékeléseket ért el. A jelentés kiemeli az SAP megoldásban elérhető új funkcionalitásokat, és a termékkibocsátást is érintő road-map-et. Az IDC tanulmány rámutat, hogy az SAP tervezi számos funkcionalitás megerősítését, melyet az új energia gazdasági helyzet indokol, és melyet az okos fogyasztásmérési technológiák (smart metering), komplex számlázás, valamint az új üzleti modellek integrálása jellemez. Az SAP szintén magas pontszámot kapott a liberalizált piacokon felmutatott ügyfélreferenciák terén. A szoftvercég egyik ügyfele például 27 különböző szolgáltatás számlázását oldja meg SAP alkalmazással. A jelentés aláhúzza továbbá az SAP szoros együttműködését ügyfeleivel és partnereivel a cég erre a célra létrehozott ún. iparági értékhálózatában. Világszerte több mint 500 közműcég használja az SAP CIS szoftverét. Az IDC Energy Insights felmérése mellett egy másik kutató cég, a Gartner is vezető CIS szállítóként azonosítja az SAP-t immár három egymást követő évben a közmű szektorban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.