Lantronix IntelliBox a TOP 30 Technológiai Innováció között

|

Egy új machine-to-machine eszközként az IntelliBox teljesen automatizálja a távoli elektronikus berendezések monitorozását és irányítását.

Tavaly év végén jelentette be az egyesült államokbeli Security Sales & Integration Magazine a 2007. év Top 30 Technológiai Innovációját, melyek közé a Lantronix egyik megoldása, az IntelliBox-I/O 2100 is bekerült. Az IntelliBox az iparág első teljes mértékben programozható device servere, amely automatizálja az ipari, kereskedelmi, egészségügyi és biztonsági környezetben használatos távoli eszközök menedzsmentjét. Az egyik vezető biztonságtechnikai eszközöket bemutató szaklapként az SSI Magazine éves jelentésében azon 30 innovációs terméket azonosítja, melyek alkalmazása fő közönségének - biztonságtechnikai cégek és rendszerintegrátorok - gyors megtérülést garantál. Az IntelliBox automatikusan monitoroz bármilyen soros- vagy Ethernet-alapú biztonságtechnikai berendezést, úgymint IP-kamerák, riasztók, beléptetők, stb. Az innovációt a Lantronix EventTrak software jelképezi, ez ugyanis lehetővé teszi, hogy az IntelliBox automatikusan előre meghatározott, a felhasználó által defíniált válaszokat adjon bizonyos bekövetkező eseményekre, így például újraindítsa, újrakonfigurálja, ki- vagy bekapcsolja a csatlakoztatott eszközt, kioldjon egy relét, riportot küldjön, stb. Mivel lehetőség van arra, hogy a bejövő adatokat e-mail vagy RSS segítségével is elküldhessük, több száz eszköz egyidejű megfigyelése biztosított egyetlen RSS-képes honlapról vagy e-mail kliensből. A biztonságról pedig a beépített AES-, illetve SSH/SSL-támogatás gondoskodik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.