Láthatatlan hozzáférési pontok a kor igényeire szabva

|

Alig észrevehető, mégis kivételes teljesítményt és rugalmas felhasználási lehetőségeket kínál a ZyXEL új, 802.11 képes NWA1123-AC típusú hozzáférési pontja. Az eszköz 5GHz sávon, duális frekvencia-támogatással szolgálja ki a mobil platformok elterjedésével megnövekedett felhasználói igényeket, miközben a mennyezetre felszerelve szinte láthatatlan.

Az NWA1123-AC ideális választás lehet mindazon üzletek, kávézók, kórházak, iskolák és más nyilvános helyek számára, ahol a WIFI csatlakozás kulcsfontosságú. A füstjelzőkre hasonlító megjelenésével a mennyezetre felszerelve az eszköz beleolvad környezetébe, így nem zavarja sem a személyzetet, sem a vásárlókat, mialatt rugalmas internet-hozzáférést biztosít az épület összes emeletén. Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere hozzátette: „A népszerű NWA1123 hozzáférési pont új, továbbfejlesztett változata optimális lehet mindazon szervezetek részére, akik a biztos, gyors WIFI csatlakozást szeretnék biztosítani a kollégák és a vásárlók számára. A 802.11ac technológia az új mobil eszközök megnövekedett száma miatt rohamosan terjed, az NWA1123-AC pedig a legjobb teljesítményt biztosítja ehhez. Emellett a dual-band jellemző nagyobb rugalmasságot kínál, aminek köszönhetően az eszköz a közeljövőben nem fog elavulni, így jövőbiztos terméknek tekinthető.” A duális frekvencia támogatásával az eszköz a felhasználói igényeknek megfelelően a 802.11ac és a 802.11n WIFI kapcsolódást 5GHz sávon biztosítja. A hozzáférési pont továbbá lehetővé teszi a szegmentált kapcsolódást is, így a különböző felhasználói csoportok, mint a személyzet, az ügyfelek és a vendégek külön-külön is csatlakozhatnak a vezeték nélküli hálózatra. A 802.11ac funkcióra való átállás jó lehetőség a ZyXEL partnerei számára is. „A megfelelő pillanatban dobtuk piacra az NWA1123-AC-t, ezért is vagyunk bizakodóak az eladási eredményekkel kapcsolatban. A ZyXEL viszonteladói így pontosan a végfelhasználók szükségleteire kínálhatnak megoldást, ami kiváló üzleti lehetőséget rejt magában”- mondta el Treso Tamás.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.