Legjobb partnereit díjazta az SAP Hungary

|

Az SAP Hungary Kft. hagyományos partnertalálkozóján díjazta azon értékesítési partnereit, akik a legeredményesebbek voltak a tavalyi évben.

A díjakat a középvállalati (SAP Business All-in-One) szegmensben: • a Mind System Consulting Kft. nyerte a legnagyobb szoftverárbevétel kategóriában, míg • a Hostlogic Kft. a legtöbb új ügyfél kategóriában. Kisvállalati (SAP Business One) szegmensben: • a Mosaic Business System Kft. kapta a legtöbb új ügyfélért járó díjat, míg • az IFSZ Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. vitte el a legnagyobb szoftverárbevétel kategória győztesének járó elismerést. A díjakat Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója adta át a cégek képviselőinek. "Ügyfeleink a kis és középvállalati szegmensben a partnerhálózatunk révén találkoznak az SAP-val. Ezért fontos, hogy partnereink mindazon tudást, és elismerést megkapják, mely biztosítja azt a professzionalizmust, ami egyet jelent az SAP megoldásaival.” -mondta Ablonczy Balázs a díjazás kapcsán.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.