Lezárult az R&R Software Web 3.0 paradigmán alapuló virtuális BSS platform K+F projektje

|

Az R&R Software Zrt, több mint két éves, egyetemi kutató partnerek bevonásával végrehajtott kutatás-fejlesztési projektet zárt le. A projekt keretében a Web 3.0 paradigmán alapuló Virtual Business Support System (BSS) szemantikus alkalmazás platform prototípus elkészítése zajlott az R&R Software Zrt-nél.

A 2010-ben indított K+F projekt célja az R&R Software Zrt. szemantikus web kompetenciájának kialakítása, meglévő termékeinek és szolgáltatásainak továbbfejlesztési irányát meghatározó új generációs alkalmazás fejlesztői és üzemeltetői platform kutatása. Az R&R Software Zrt. a szemantikus web technológiák adta új lehetőségek keresése, a szemantikus web technológia vizsgálata és felhasználása során ötvözte az internet üzleti célú felhasználása területén elért eredményeit és alkalmazás fejlesztői tapasztalatát, hogy az elkövetkező években az internetes alkalmazások, termékek és szolgáltatások a Web 3.0 alapokon nyugvó szolgáltatás-integráció előnyeiből származó új felhasználói élményt nyújthassanak. A kutatás-fejlesztési projekt eredményeit részletesen bemutató termékismertető az R&R Software honlapján a Sajtómegjelenések között érhető el. A projekt során felhalmozott tapasztalatokat az R&R Software saját forrásból indított termékfejlesztése, illetve szolgáltatás bővítése, üzletfejlesztése terén kívánja kamatoztatni. A kutatás eredményeit egyetemi kutató partnerünk publikációban és oktatási tartalomban is felhasználta, beépítette. Számos globális informatikai vállalkozáshoz hasonlóan az R&R Software is arra számít, hogy az informatikai alkalmazások együttműködése, együttműködésre alkalmas alkalmazások létrehozása a közeljövő egyik legerősebb kihívása, mely az informatikai szolgáltatók előtt áll. [b]A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg. Pályázati azonosító: KMOP-1.1.1-09/1-2009-0014[/b]

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.