Lezárult az R&R Software Zrt. Architektúra Karbantartó Rendszerének fejlesztési projektje

|

Az R&R Software Zrt több mint két éves, a Szegedi Tudományegyetem partner bevonásával végrehajtott kutatás-fejlesztést zárt le. A projekt keretében a Java Enterprise platformon alapuló SaaS keretrendszerek architektúrájának rekonstrukcióját, kiértékelését és minősítését lehetővé tevő technológia kifejlesztése, és az arra épülő Architektúra Karbantartó Rendszer elkészítése zajlott.

A 2012-ben indított K+F projekt célja az R&R Software Zrt-nél meglévő termék- és szolgáltatás-portfólió továbbfejlesztésének elősegítése volt, az újgenerációs a.lkalmazásfejlesztői platform által kínált MDE (model driven engineering) módszertan bevezetésével. Az R&R Software Zrt. termékeinek és szolgáltatásként nyújtott szoftveres eszközeinek architektúra szintű összetettsége igen magas: a K+F projekt eredményei lehetővé teszik az architektúra átláthatóságának növelését, egyszerűsítik a verziókövetést, a minőségi mutatók változásán alapuló jelentések pedig nagyban megkönnyítik a meglévő termékek és eszközök továbbfejlesztését, más platformra ültetését, valamint az új termékek és szolgáltatások létrehozását. A projekt során felhalmozott tapasztalatokat az R&R Software saját forrásból indított termékfejlesztése, illetve szolgáltatás bővítése, üzletfejlesztése terén kívánja kamatoztatni. A projekt eredményeit az R&R Software egyetemi kutatópartnere publikációban és oktatási tematikájában, anyagaiban használja fel. A Java EE alapú, meglévő és tervezett termékek szolgáltatásként való nyújthatóságának kialakításához az Architektúra Karbantartó Rendszer hatékony segítséget nyújt, képes a szükséges fejlesztési erőforrások csökkentésére. Ezáltal arra számítunk, hogy nagy sikernek fog örvendeni e technológiát alkalmazó megoldásszállítók és rendszerintegrátorok körében is. [b]Projekt azonosító: GOP-1.1.1-11-2011-0049 A projektek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg.[/b]

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.