Ma már nincs üzlet megbízható LTE nélkül

|

Alapkövetelmény lett a mindenkori digitális hozzáférés.

Az elmúlt időszak is megmutatta, hogy digitális biztonságunk soha nem volt még ennyire fontos. Ennek egyik alappillére, hogy megbízható internetkapcsolattal rendelkezzünk, akár a munkánkról, akár a szabadidőnkről van szó.

Nélkülözhetetlen a vállalkozások számára a biztonságos internetkapcsolat ahhoz, hogy digitális rendszereik, történjen bármi is, működőképesek legyenek. Gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy azok akár csak néhány percre kapcsolatot nélkül maradjanak -mutatott rá Patrick Hirscher, a Zyxel EMEA vezeték nélküli piacfejlesztési menedzsere, aki bemutatta, miként lehet az LTE technológiát megbízható segédletként használni akkor is, amikor a fő kapcsolatok váratlanul megszakadnak.

A felhőhasználat már a vállalati kultúra része

A legtöbben már évek óta használják a felhőszolgáltatásokat a biztonsági alkalmazások és készülékek naprakészen tartásáért. Manapság pedig szinte mindenki tisztában van a felhő előnyeivel, mi több, számos vállalat alkalmazásainak és szolgáltatásainak egy részét már nyilvános felületekre helyezte át. Vitathatatlan, hogy a digitális biztonság teljes mértékben az internetkapcsolattól függ, valamint a teljes digitális infrastruktúra alapja, hogy olyan élő összeköttetés jöjjön létre, amely zökkenőmentesen működik.

Ne függjünk internetszolgáltatónktól / Megbízható vezeték nélküli hálózat

Az internet-elérés ma már nemcsak vállalati szinten kulcsfontosságú, hanem gyakorlatilag jelenkori Maslow-piramisunk alapszükségleteinek egyike. Amennyiben vezeték nélküli hálózathoz való csatlakozástól függünk, számolnunk kell azzal, hogy internetszolgáltatónk esetleges problémája közvetlenül érint minket is. Ez egy határidős munkánál igen bosszantó lehet, de egy vállalat munkafolyamataiba is könnyen éket verhet.

Noha ezt a hibalehetőséget minimalizálhatjuk, ha két különböző szolgáltatónál van előfizetésünk vezeték nélküli internetre. Ám, ha a tényleges fizikai kapcsolat megszakad, ami mindig előfordulhat, még nagyobb bajba kerülünk.

A siker kulcsa a hosszútávú fejlődés

Az LTE (Long Term Evolution) szolgáltatás kiváló megoldást nyújt az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben. Ám lévén, hogy ez egy negyedik generációs vezeték nélküli technológia, a Zyxel LTE router akkor alkalmazható megbízható és megfizethető biztonsági segédletként a fő csatlakozás mellett, ha olyan helyen használjuk, ahol jó 4G vagy 5G jel van.

Egyre többen választják az LTE-t

Mindenki megtalálhatja a számára legjobb alternatívát, hiszen a Zyxel, a felhőalapú üzleti- és otthoni hálózati megoldások szállítójaként számos LTE megoldást kínál beltéri, kültéri, valamint mobil használatra.

Az LTE technológia meglehetősen elterjedt az elmúlt évben, hiszen egyszerűen és gyorsan biztosít erős vezeték nélküli hálózatot azoknak, akik távmunkában dolgoznak. Emellett egyre több cég alkalmazza biztonsági tartalékként szélessávú szolgáltatásai mellett. A szakértők úgy vélik, jóval több cég aknázhatná ki az ebben rejlő lehetőségeket.

LTE: a gyors és biztonságos

Olyan világban élünk, ahol digitális biztonságunk, alkalmazásaink egy köre, valamint szolgáltatásunk teljes mértékben attól függ, hogy megbízható internetkapcsolattal rendelkezünk-e.

Éppen ezért kell, hogy legyen egy biztonsági tervünk: az LTE technológia erre olyan megoldást nyújt, amely megfizethető és könnyen alkalmazható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.