Macromedia és a Rightfax

|

A San Francisco központú Macromedia Inc. a világ egyik meghatározó szerepet tölt be megoldásaival a multimédia szoftverek piacán. Azt hiszem nem kell senkinek bemutatni az Adobe termékcsaládot.

A kihívás Mielőtt a 35 fős értékesítési csapat megoldást váltott volna, Macintosh alapú rendszert használtak. Ami csak a kimenő fax küldést támogatta. Alan Loo a Macromedia technikai kollégája, "fájdalmasan lassú"-nak írta le. A sok fax hatékonytalanul lelassította a szervereket és a kollégáknak folyamatosan szükségük volt a régi faxok használatára. Ennek függvényében döntöttek a PC alapú munkaállomások mellett és egy megbízható fax szerverre merült fel az igény. A megoldás A Sales csapat érdeklődését egy San Carlos-i viszonteladó mérte fel és mutatta be a Captaris Rightfax lehetőségeit. Minden kritériumnak megfelelve, mára már több mint 150 Macromedia alkalmazott használja. DID route használatával, minden kolléga a saját fax számámra érkezett dokumentumokat, a levelesládájban kapja meg. A részlegek titkárnői egy jelzést kapnak, hogy a kollégáknak beérkezett fax dokumentumaik vannak és ennek megfelelően informálhatja az illetékest. Egy hozzáadott szolgáltatást is használnak, mégpedig az OCR (optikai karakter felismerő) modult, amely a grafikus anyagokat vizsgálja és a kívánt információkat, bármilyen más alkalmazásba importálhatja. Ezek után, tökéletesen személyreszabhatóvá válik a fax és további felhasználásra kész. Ez a modult segítséget nyújt a faxok küldésében és fogadásában is, egy előre meghatározott szabály rendszer alapján. Hogy az aktív Macintosh felhasználók is képesek legyenek részt venne ebben a rendszerben, a Web alapú felhasználói felületen keresztül csatlakoznak a fax szerverre és küldik, fogadják dokumentumaikat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.