Magyar ügyvezető a szlovén leányvállalat élén

|

Ablonczy Balázs az SAP Hungary ügyvezetői feladatai mellett a szlovén leányvállalatért is felel.

Budapest, 2009. július 15. – Az SAG AG bejelentette, hogy Ablonczy Balázs személyében új ügyvezető igazgatót nevezett ki szlovéniai leányvállalatának élére, a szakember jelenlegi pozíciójának - az SAP Hungary Kft. ügyvezetői posztja - megtartása mellett. Ablonczy Balázs feladatait felváltva, a budapesti és ljubjanai irodából látja el. Az ügyvezető felelősségi körének bővülését indokolja, hogy ezév januári kinevezése óta a közép-európai régió második legjobban teljesítő SAP leányvállalatává fejlesztette a magyar operációt, és jelentősen javította a cég eredményességét. A szakember továbbra is Manfred Josephnek, az SAP közép-európai igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel. Az SAP szlovén leányvállalata közel 30 embert foglalkoztat, tavalyi éves árbevétele meghaladta a 3 milliárd forintnyi eurót. A szakember már dolgozott korábban hasonló pozícióban: a Xerox hazai, majd Adria- régiójának első embere volt. A két országért felelős Ablonczy (36) nős, három gyermek édesapja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.