Magyarok segítik a NOD32 fejlődését

|

Csiszér Béla bekerült az ESET nemzetközi tanácsadó testületébe.

Magyarországon majd kétmillióan használják a NOD32 vírusirtót számítógépük védelmére. Mivel az antivírus rendszert gyártó ESET számára rendkívül fontos ügyfelei elégedettségének magas szinten tartása, Anton Zajac, a cég elnöke személyesen hívta meg Csiszér Bélát, a hazai disztribútor ügyvezetőjét az ESET nemzetközi tanácsadói testületébe. Az NRC Piackutató tavaly november végén közreadott, az otthoni számítógép-felhasználókra reprezentatív felmérése szerint Magyarországon mintegy 4,25 millió ember használ valamilyen vírusirtó programot, akiknek 43%-a NOD32 antivírus rendszert telepített számítógépére. A vírusirtó nem véletlenül ennyire népszerű. A szlovák fejlesztésű programot tavaly, valamint az ezt megelőző évben is az év antivírusának választotta a nemzetközi AV-Comparatives víruslaboratórium, és a NOD32 tartja a szakma legelismertebb összehasonlító tesztjének számító Virus Bulletin vizsgálatok VB100% rekordját is. Az ESET tavaly 89. helyre került az Inc. magazinnak a leggyorsabban növekvő magánkézben lévő cégeket tartalmazó 500-as listáján, mivel az ezt megelőző három évben 1 657,5%-kal növelte eladásait. "Felhasználóink elégedettsége rendkívül fontos számunkra. A lehető legjobb vírusvédelmet kínáljuk nekik, amit folyamatosan fejlesztünk. Pontosan ezért kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani a hozzánk különösen közel álló országok képviselőinek véleményére" - indokolta Anton Zajac, az ESET elnöke a nemzetközi tanácsadó testület létrehozását. A cég hét végén, Prágában rendezett partnerkonferenciáján Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. ügyvezetője mellett a japán, orosz, lengyel, horvát, olasz, spanyol, valamint a kínai disztribútor képviselői kerültek a most létrehozott testületbe. A szakemberek feladata, hogy az ESET tulajdonosainak adjanak tanácsot a termékek fejlesztésével és terjesztésével kapcsolatban. "Hatalmas megtisztelés számomra, hogy a legközvetlenebbül is részt vehetek az ESET munkájában. Ugyanakkor nagyon nagy öröm, hogy a magyar felhasználók érdekeit személyesen képviselhetem a cég legfelsőbb vezetése előtt" - emelte ki Csiszér Béla. A 32 éves szakembert tavaly az Év Fiatal Informatikai Vállalkozójának választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), az általa vezetett Sicontact Kft. pedig még 2005-ben elnyerte az ESET Legdinamikusabban Fejlődő NOD32 Disztribútor díját. A magyar cég tavaly 1 milliárd forint feletti nettó árbevételt ért el, több mint 40%-kal növelve forgalmát. "Idén hasonló növekedésre számítok, amit elsősorban az ESET új termékeinek forgalmazásából érünk el" - nyilatkozta Csiszér Béla, aki hozzátette, hogy a NOD32 vírusirtó technológia új generációjának keresztelt, a vírus- és kémprogramvédelem mellett személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt tartalmazó ESET Smart Security máris rendkívül népszerű a hazai felhasználók körében. Jelenleg a Sicontact forgalmának több mint egynegyede származik a magyar nyelven alig néhány hónapja megjelent új termékből.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.