Már elérhető a syslog-ng Premium Edition 4.0 verziója

|

Megbízható naplózó infrastruktúra több mint 40 platformra.

A megbízható naplózó infrastruktúrák és log menedzsment eszközök vezető gyártója a BalaBit IT Security bejelentette a syslog-ng Premium Edition (PE) 4.0-ás verziójának kiadását. Az egész világon elterjedt syslog-ng technológia több mint tíz éve tölt be vezető szerepet a naplózó szerverek piacán. A megbízható, magas teljesítményű, multiplatform megoldás ma világszerte 650.000 vállalati felhasználóval büszkélkedhet, kvázi szabványként alkalmazzák az informatikai, távközlési és a pénzügyi szektorban. A legfrissebb kiadás egy hosszú távon támogatott verzió, amely nem csupán a korábbi kisebb frissítések fejlesztéseit, hanem új termékfunkciókat és hibajavításokat is tartalmaz. Az előző verzió megjelenése óta a termékfejlesztés fókuszában a megbízhatóság és a teljesítmény javítása állt, aminek eredményeként a syslog-ng PE 4.0 a veszteségmentes üzenettovábbítási képességével és az egyedülállóan magas teljesítményével páratlan megoldássá vált a piacon. A magyar fejlesztésű naplózószerver aktuális verziója a rendszergazdák és a biztonsági szakemberek számára kiváló eszköz egy olyan megbízható, központi naplózóinfrastruktúra építéséhez, amely több mint 40 platformon képes a naplóüzenetek gyűjtésére és auditálására. „A syslog-ng PE 4.0 verziójában növeltük a megbízhatóságot, a teljesítményt és a támogatott platformok számát. Az új termékverzió egy magasabb szintre emeli a nagyvállalati naplózást, bizonyítva ezzel a 13 éves technológia vezető szerepét a naplózó szerverek piacán.” - mondta el Scheidler Balázs, a BalaBit ügyvezető igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.