Már több mint ezer Oracle Exadata Database Machinet telepítettek

|

Világszerte egyre több ügyfél vált át a teljesítményükről, megbízhatóságukról és méretezhetőségükről ismert, csomagban kínált vagy egyedi fejlesztésű OLTP- és adattárház-kezelési alkalmazásokra.

Az Oracle bejelentette, hogy világszerte immár ezernél is több Oracle Exadata Database Machine üzemel ügyfelei telephelyén. Az ügyfelek összesen 67 országban és 23 iparágban döntöttek úgy, hogy teljesítményigényes adatbázis-kezelői üzemeltetését az Oracle Exadata Database Machine készülékre bízzák. Az előre összeállított és tesztelt Oracle Exadata rendszerek tökéletes választ adnak az ügyfeleket érintő informatikai és üzleti kihívásokra az alábbiak révén: - a csomagban nyújtott és egyedi fejlesztésű OLTP-alkalmazások az Oracle Exadata Smart Flash Cache-nek köszönhető, kimagasló teljesítménye; - kiváló adattárház-teljesítményi mutatók a munkaigényes lekérdezés-feldolgozási feladatok méretezhető intelligens tárolószerverekre történő átterhelésével, az Oracle Exadata Smart Scan felhasználásával; - tíz-tizenötszörös tárolásiköltség-megtakarítás az adatbázistáblák vagy adatbázisok méretének az Oracle Exadata Hybrid Columnar Compression felhasználásával történő csökkentésével; - jelentős költségmegtakarítás a terhelések és kiszolgálók egyetlen Oracle Exadata Machine készüléken való konszolidálásával; - egyszerűsített adatbázis-adminisztráció és teljesítményhangolás; valamint - gyorsabb piacra jutási lehetőség az új adatbázis-alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal. Az Oracle Exadata az egyetlen fejlesztett rendszer, amely támogatja a vállalati OLTP üzleti alkalmazásokat, többek között az Oracle E-Business Suite, az Oracle Siebel CRM és az Oracle PeopleSoft Enterprise Applications megoldásokat. Az Oracle Database 11g, Oracle Real Application Clusters és Oracle Exadata Storage Server szoftver megoldásokkal felszerelt Oracle Exadata bármilyen adatbázishoz kapcsolódó követelményhez biztosítja a szoftvert, a kiszolgálókat, valamint a tárolási és hálózatépítési eszközöket. Az Oracle Exadata Database Machine négy konfigurációban kapható: az Oracle Exadata X2-2 negyed rack, fél rack és teljes rack, valamint az Oracle Exadata X2-8 teljes rack méretű rendszerek formájában. Az Oracle Exadata rövid ismertetése Az Oracle Exadata Database Machine az egyetlen adatbázisgép, amely rendkívüli teljesítményt kínál mind az adatraktározási, mind az online tranzakciófeldolgozási (OLTP) alkalmazások számára, és ezáltal ideális platformot biztosít a számítóhálózatokba vagy privát felhőkbe történő összevonáshoz. Ez a kiszolgálókat, tároló- és hálózati eszközöket, valamint szoftvereket tartalmazó átfogó termékcsomag kiválóan méretezhető, rendkívül biztonságos és redundáns. Az Oracle Exadata Database Machine lehetővé teszi, hogy az ügyfelek csökkentsék informatikai költségeiket a konszolidáció révén, több adatot kezeljenek a különböző tömörítési szinteken, növeljék az összes alkalmazás teljesítményét, és megalapozott, valós idejű adatokon alapuló döntéseket hozzanak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.