Masszív, tartós és kicsi? Igen, Océ Plotwave 300.

|

Takarítson meg időt, energiát, pénzt ezzel a kis helyigényű "All-In-One" CAD plotterrel!

Az Océ PlotWave 300 kategóriája legkisebb fogyasztású CAD plottere. Optimális megoldás kisebb tervezőmérnöki munkacsoportoknak. Ez a széles formátumú rendszer a legapróbb helyen is elfér, miközben egy azonnal üzemkész nyomtatót, egy A0 másolót és egy kiváló minőségű színes szkennert tartalmaz. Mindent egyben! A megbízható Océ technológia, a környezetbarát felépítés hosszú élettartamot garantál. Nyomtasson vagy szkenneljen közvetlenül USB meghajtóval, így nem kell egy számítógépet, vagy rajzok sokaságát magával cipelnie. Az automatikus tekercscsere nyomtatás közben váltja a papírméreteket. Az eredetiket képpel felfelé kell behelyezni, az automatikus szélesség felismerés kizárja a szkennelési hibákat. Mondjon búcsút a megsérült nyomatoknak, a fájó hátnak! A PlotWave 300 integrált nyomtafogadója kényelmessé teszi a nyomatok összegyűjtését, kizárja azok keveredését. A Océ PlotWave 300 plotter különösen tartós anyagokból készült, így az a rendszer jóval tartósabb, mint más termékek ebben a kategóriában. A kritikus fontosságú alkatrészek, mint például a dob, vagy egyéb mozgó elemek teljesen zárt rendszerben taláhatóak, így az őket érő szennyezés minimális. A nagy igénybevételű részek, mint a papírfiókok, kezelőpanelek, megerősített anyagokból készülnek hosszú élettartamot biztosítva. További információkat az Océ PlotWave 300 berendezésről a megújult www.oce.hu címen talál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.