Még lehet jelentkezni az InnoAppsra!

|

Az Invitel által elindított InnoApps célja, hogy minél több fiatal fejlesztő kapjon lehetőséget arra, hogy megmutassa tehetségét. A pályázatra érvényes diákigazolvánnyal rendelkező hallgatók működő alkalmazásait várják. A nevezéseket két kategóriában fogadják, a játékok és szórakoztató alkalmazások a Szórakozz!, míg a tanulásban és munkában segítő hasznos programok a Ne szórakozz! szekcióban indulnak

Fontos, hogy kizárólag megvalósított, működő alkalmazásokkal, szoftverekkel, webes fejlesztésekkel lehet jelentkezni, tervekkel nem! (Például: Android, iPhone alkalmazásokkal, játékokkal; PC, Apple Macintosh szoftverekkel, applikációkkal, vagy webes fejlesztésekkel, akár Facebook alkalmazásokkal). Mindkét kategória győztese egy Huawei S7 Slim 3G Tablet PC-t és 200 000 forintot vihet haza, miközben az Invitelnek köszönhetően az egész ország megismerheti a nevét és munkáit. A Szórakozz! kategória győztesét az Invitel Facebook oldalának követői választják ki az oldalon működő szavazó alkalmazás segítségével. Érdemes lesz szavazni, hiszen a szavazók között szintén egy Huawei S7 Slim 3G Tablet PC-t sorsolnak ki. A Ne szórakozz! kategóriában nyertes alkalmazást pedig a szakértő zsűri tagjai választják ki. A pályázatok benyújtásának határideje 2012. február 21.! Érdemes tehát a pályázni, hiszen most a fiatal tehetségeket díjazzák.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.