Megérkezett az OKI B6500-as nyomtatócsalád

|

Július végétől Magyarországon is elérhető az OKI legújabb, B6500-as jelzésű nyomtatócsaládja. Az akár 30 fős munkacsoportokat is megbízhatóan kiszolgálni képes monokróm printercsalád 10 oldallal veri a vezető konkurens gyártó hasonló termékét 43 oldal/perc teljesítményével. Az első nyomtatott oldal elkészültére pedig csupán 8 másodpercet kell várni.

A kiváló minőséget és költséghatékony nyomtatást igénylő vállalkozások körében már jelenleg is népszerű B6000-es sorozatot kibővítő B6500-as termékek tovább erősítik az OKI Printing Solutions hírnevét a megbízható monokróm nyomtatók piacán. A B6500-as modellek a B6000-es sorozathoz hasonlóan kiváló minőségű és megbízható nyomtatást nyújtanak, s percenként 43 oldal kinyomtatására képesek – ez 10 oldallal több, mint amire a vezető konkurens modell képes. Annak köszönhetően, hogy az első oldal kinyomtatására mindössze 8 másodpercet kell várni, és hogy a nyomtató 1200 × 1200 dpi felbontással nyomtat, a B6500-as modell ideális választás kiváló minőségű, professzionális megjelenésű grafikák és diagramok hatékony nyomtatásához. A gyors nyomtatás mellett a B6500-as modellek több memóriát és gyorsabb processzort tartalmaznak, és ideálisak akár 30 fős munkacsoportok számára is. A B6500-as modellekhez mellékelt ingyenes segédprogramok, mint például az Ask OKI, a Template Manager 2006 és a PrintSuperVision révén a felhasználók és a hálózati rendszergazdák egyszerűen hozhatnak létre dokumentumokat, illetve felügyelhetik a nyomtatókat. A B6500-as modellekhez elérhető kiegészítőkkel a nyomtató a működés lehető legkisebb megszakításával bővíthető a folyamatosan változó üzleti követelményeknek megfelelően. Barlavits Péter, az OKI Systems Magyararország kereskedelmi és marketing igazgatója elmondta: „A B6500-as modellek kiváló, költséghatékony megoldást biztosítanak számos üzleti igényre. Az új modellek a sikeres A4-es monokróm termékekre épülnek, és professzionális, nagy teljesítményű nyomtatást biztosítanak a magas követelményeket támasztó vállalkozások számára.” A B6500-as modellek főbb jellemzői: - Egyszerű használat az Ask OKI szolgáltatás és a mellékelt ingyenes segédprogramok segítségével - Nagyobb termelékenység – 43 oldal/perc nyomtatási sebesség, az első oldal kinyomtatása 8 másodpercen belül történik - Megbízható, nagy volumenű nyomtatás és sokféle média használatának lehetsége - Kiváló minőségű, valódi 1200 × 1200 dpi felbontású nyomtatás - Jelszót igénylő Secure Print segédprogram és késleltetett nyomtatás merevlemezről a nagyobb biztonság érdekében - Az üzleti igények változásához, illetve bővüléséhez igazodó tartozékok széles választéka, mint például merevlemez és további papírtálcák A B6500-as modell ajánlott végfelhasználói ára 165,000 forint. A termék az OKI Printing Solutions hivatalos viszonteladóitól 2007. július végétől szerezhető be.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.