Megérkeztek a Fujitsu következő generációs ETERNUS All-Flash és hibrid tárolórendszerei

|

A digitális kor kihívásaira készült, új, nagy teljesítményű Fujitsu ETERNUS AF tárolómegoldások támogatják a tárolók konszolidálását, segítenek lépést tartani az adattömeg növekedésével és a teljesítménykritikus alkalmazások követelményeivel

Az ETERNUS DX hibrid tárolócsalád fejlettebb képességeket kínál a sebesség, a kapacitás és a költségek közötti egyensúly megteremtéséhez

Az ETERNUS AF és DX tárolótömbök közötti maximális interoperabilitás révén a vállalatok csökkenthetik beszerzési és üzemeltetési költségeiket

A Fujitsu bemutatta ETERNUS AF S2 all-flash tárolótömbjei és ETERNUS DX S4 középkategóriás hibrid rendszerei következő generációját. A digitális vállalatok növekedése, üzletmenet-folytonossága és hatékony működése által támasztott teljesítményigényeket kielégítő, új tárolók maximális interoperabilitást és egyszerű migrációs útvonalat biztosítanak a hibrid és az all-flash tárolók között.

ETERNUS AF S2 all-flash tárolótömbök

A nagyobb gyorsítótárral, gyorsabb processzorokkal, 32 GB-os Fibre Channel technológiával, valamint a többmagos és többszálú processzorok használatához szükséges, erősen optimalizált algoritmusokkal dolgozó ETERNUS AF250 S21 és AF650 S22 tárolók, maximális all-flash teljesítményt nyújtanak a gyors tárolóműködést igénylő alkalmazásokhoz. 30%-kal nagyobb teljesítményük révén lehetővé teszik a vállalatok számára tárolórendszereik radikális konszolidálását, lépést tartanak az adattömeg gyors ütemű növekedésével, és megbízhatóan rövid válaszidőt nyújtanak az analitikai és üzletileg kritikus alkalmazásokhoz, például az SAP HANA-hoz.

A középkategóriás ETERNUS AF650 S2 tárolórendszer 3 PB-hoz közeli nyers adatkapacitást kínál mindössze fél egységnyi adatközponti rackhelyen. Kategóriavezető IOPS teljesítményt és minimális látenciát biztosít 0,27USD/SPC-1 IOPSTM ár-teljesítmény arány mellett a 2018. január 19-én közzétett, legújabb SPC-benchmark eredmények szerint3. Alacsony, 0,10 USD/SPC-1 IOPSTM ár-teljesítmény arányának köszönhetően az ETERNUS AF250 S2 tökéletes all-flash megoldás kis- és középvállalatok számára. Mindkét modell támogatja a 2018 későbbi szakaszában megjelenő, új típusú SSD-meghajtókat, tovább növelve ezzel az elérhető maximális kapacitást.

ETERNUS DX S4 középkategóriás hibrid rendszerek

Az ETERNUS DX500 S4 és DX600 S4 rendszert használó vállalatok a lehető legtöbb strukturált és strukturálatlan adatot konszolidálhatják egyetlen, SSD-ket és merevlemezeket is tartalmazó rendszerre, amelynek hibrid képességei lehetővé teszik a sebesség, a kapacitás és a költségek egyensúlyának megteremtését. A Fujitsu mindkét modellnél 30 százalékos teljesítménynövekedést ért el az SSD-rétegben. A nagy kapacitású merevlemezek a lehetséges legalacsonyabb költségszinten támogatják a strukturálatlan adatok tárolását. A sávszélességet és a tárkapacitást a kötetek között az igényelt válaszidő alapján kiosztó, intelligens automatizált funkciókkal nem jelent nagy munkaterhelést a rendszergazda számára a többféle tárolószint kezelése. Az SSD-réteg nagy teljesítményének köszönhetően az ETERNUS DX S4 biztonságos útvonalat kínál azoknak a vállalatoknak, amelyek fokozatosan szeretnének váltani a lemezes és flash technológiáról az all-flash adattárolásra - mindezt egyetlen rendszerben.

"Napjaink vállalatainak meg kell birkózniuk az adattömeg hihetetlenül gyors növekedése, a nagy sebességigény és a folyamatos alkalmazáselérés támasztotta kihívásokkal, ugyanakkor a költségvetési és a kapacitásszempontok kiegyensúlyozott kezelésére is ügyelniük kell. Teljes portfóliónkat a maximális teljesítményt, kapacitást, rugalmasságot és interoperabilitást szem előtt tartva alakítottuk ki. A kis-, közép- és nagyméretű szervezetek számára is lehetővé tesszük, hogy pontosan az igényeinek megfelelő hibrid és all-flash tárolókombinációt válasszák ki, majd problémamentesen üzemeltetessék őket úgy, hogy közben a költségeket is az üzleti prioritásoknak megfelelően kézben tartják. Az új ETERNUS tárolórendszerekkel az adattárolást is felkészítettük a digitális kor követelményeire" - mutatott rá Olivier Delachapelle, a Fujitsu adatközponti termékekért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.

A Fujitsu valamennyi új ETERNUS DX és AF tárolórendszere támogatja a rugalmas deduplikációt és adattömörítést, még több lehetőséget biztosítva ezzel az egyedi adattárolási és költségvetési igények kiszolgálására. Minden meglévő és új ETERNUS DX és AF rendszer a Fujitsu ETERNUS SF szoftverével felügyelhető. Szinte mindegyik modell támogatja az adatok egymás közötti tükrözését és replikálását, valamint a rendszerek közötti átállást. A maximális beruházásvédelem érdekében ez a lehetőség a régebbi és új rendszergenerációk között is működik. A szervezetek így például használhatnak hibrid rendszert az all-flash tömbök visszaállítási rendszereként, csökkentve ezzel az üzletmenet-folytonosság költségeit.

Ár és piaci bevezetés

Az új ETERNUS AF S2 all-flash és az ETERNUS DX S4 középkategóriás hibrid tárolórendszerek 2018. január 24-étől kaphatók közvetlenül a Fujitsutól és partnereitől Észak-Amerika és az EMEIA-régió területén.            

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.