Megjelent a 2009-es Norton biztonsági programok nyilvános bétaváltozata

|

A Norton 2009 termékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók semmilyen teljesítménycsökkenést se érezzenek futtatásuk közben. A kereső moduloktól a kezelőfelületig, a termék jószerével minden részét érinti a több mint 300 hasznos változtatás. A bétaváltozatok egy perc alatt telepíthetők, a védelmi frissítések az iparágban a leggyorsabbak, és a program, futtatásakor fele akkora memóriahasználattal is megelégszik, mint amennyit a leggyorsabb versenytárs lefoglal.

„A vevők visszajelzései alapján ennél a kiadásnál a legfontosabbnak a teljesítményt tekintettük. A Norton 2009 termékek tervezésénél a vevők által elvárt, díjnyertes biztonság megadása mellett a PC-k gyors működését tartottuk szem előtt” – mondta Bartha Hedvig, a Symantec Norton szóvivője „Célunk a világ vitathatatlanul leggyorsabb biztonsági termékének a létrehozása.” A számítógép teljesítménycsökkentésének kiküszöbölése elsősorban egy, a szakmában először alkalmazott fontos újítással, a fájlok átvizsgálásának szükségességét mérséklő Norton Insighttal érhető el. A Norton közösség tagjainak millióitól származó adatok felhasználásával a Norton Insight módot ad a Norton védelmi termékeinek arra, hogy a legtöbb számítógépen általában előforduló, statisztikailag megbízhatónak bizonyult fájlokat kihagyják a vizsgálatból. A Norton 2009 a haladó számítógépezőknek és a játékosoknak az alábbi tulajdonságokat kínálja: * Néma üzemmód – önműködően felfüggeszti a figyelmeztetéseket és a frissítéseket, hogy ne szakítsa meg vagy ne lassítsa le a játékokat, a filmnézést vagy a bemutatókat. * Egyszerűbb kezelőfelület – könnyebben érhető el a részletes beállítás és figyelemmel kísérhető az észlelés és a teljesítményszint. A teljesítményt érintő tulajdonságok mellett a Norton 2009 az alábbi, a szakma élvonalát jelentő képességekkel rendelkezik: * Norton Protection System – összehangoltan dolgozik a veszélyek megfékezésén, mielőtt azok kifejthetnék hatásukat. Ez a sokrétű védelmi rendszer az összetett webes támadások ellen böngészővédelmet, valós idejű SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) védelmet, behatolás-elhárítást, rootkit, vírus és kémszoftver elleni védelmet tartalmaz. * Norton Identity Safe – A személyazonossági adatokat minden eddiginél jobban védi a bankolás, a böngészés és a netes játékok közben* * Otthoni hálózat – lehetővé teszi az otthoni hálózatok eszközeinek egyszerű áttekintését és kezelését * AntiBot – megakadályozza a botokat, hogy átvegyék a hatalmat a PC felett A Norton Internet Security 2009 és a Norton AntiVirus 2009 bétaváltozatait bárki ingyen letöltheti a http://www.symantec.com/norton-beta/ címről.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.