Megnövelt 2,5G teljesítmény KKV-k és a professzionális felhasználók számára

|

Az új, felhőalapú menedzselt switchek nagy teljesítményű PoE++ és 10G opciókkal rendelkeznek, amelyek zökkenőmentes, nagy sebességű csatlakozást biztosítanak, könnyed menedzseléssel, helytakarékos kivitelben.

A Zyxel Networks, a biztonságos, AI- és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója bemutatta az XMG1915 sorozatot - az intelligens menedzselt switchek családját. Az eszközöket úgy terveztek, hogy a kisvállalkozások és a professzionális otthoni felhasználók (prosumers) számára biztosítsa a mai nagy sávszélességű alkalmazások és szolgáltatások támogatásához szükséges átbocsátóképességet és sokoldalúságot.

A hibrid és otthoni munkavégzés, a nagy felbontású videotartalmak és a felhőszolgáltatások használatának növekedésével a kisvállalkozásoknak és a prosumereknek sokkal nagyobb áteresztőképességre van szükségük a hálózaton. Emellett a legújabb vezeték nélküli technológiák, az IP-megfigyelő kamerák és a hálózat peremén lévő csatlakoztatott eszközök támogatásához megnövelt Power over Ethernet (PoE) költségvetésre van szükség.

Az XMG1915 sorozatot úgy tervezték, hogy megfeleljen ezeknek a változó követelményeknek. A 8 és 16 portos modellek minden porton 2,5 Multi-Gigabit Ethernet képességet biztosítanak. A hálózati maghoz való csatlakozáshoz 10G uplinkek is rendelkezésre állnak, valamint PoE++ opciók, amelyek akár 60 W-ot is biztosítanak a csatlakoztatott eszköznek. A rugalmas felhőkezelésnek köszönhetően a switchek könnyen telepíthetők és kezelhetők.

Kell Lin, a Zyxel Networking Strategic Business Unit vezető alelnöke elmondta: "A kisvállalkozások, a tartalomkészítők és a prosumerek számára jelentős kihívást jelent a változó munkamódszerek, a modern alkalmazások és szolgáltatások megnövekedett sávszélességigénye, valamint a hálózat peremén használt eszközök növekvő száma. Az XMG1915 sorozat gyors, sokoldalú és költséghatékony megoldást kínál számukra, ráadásul a Nebula felhőkezelő platformunkon keresztül egyszerű telepítési és kezelési lehetőségeket biztosít."

A Nebula segítségével a switchek előre konfigurálhatók és automatikusan telepíthetők. Az XMG1915 sorozat a Nebula alkalmazással távolról is egyszerűen felügyelhető és kezelhető.

Hatalmas teljesítmény egy kis dobozban

Az XMG1915 összes downlink portja 2,5G sebességgel működik, így zökkenőmentes csatlakozást biztosít a csatlakoztatott eszközök széles skálájához, például WiFi 6/6E/7 AP-khez, több gigabites hálózatokhoz, IP-kamerákhoz és NAS-eszközökhöz. Két 10G-s uplink port biztosítja, hogy mindig elegendő sávszélesség álljon rendelkezésre a szűk keresztmetszetek elkerülése érdekében, és a nagyobb sebességű eszközök teljes mértékben kihasználhatók legyenek.

A 60 W-os PoE++ támogatás (elérhető az XMG1915-10EP és XMG1915-18EP modelleken) nyolc porton keresztül történő beépítése lehetővé teszi a nagy teljesítményű eszközök elhelyezését és egyszerűsíti a telepítést. A 130W/180W-os teljes PoE költségvetés elegendő teljesítményt biztosít versenyképes áron egy kisvállalkozás számára, így nincs szükség túlzott PoE költségvetésbe való befektetésre, amely gyakran kárba vész. A felhasználók a meglévő Cat 5 kábeleiket is felhasználhatják, így nincs szükség költséges újrakábelezésre.

Az XMG1915 kisebb kialakítással is rendelkezik - legalább fele akkora, mint a piacon kapható legtöbb 2,5G-s kapcsoló, így ideális asztali vagy szűk munkaterületeken való használatra is.

Csendes és energiatakarékos ventilátor nélküli kialakítás

Az optimális teljesítményre tervezett XMG1915 sorozat ventilátor nélküli kialakítással és robusztus hardveres hőelvezetéssel büszkélkedhet, amely csendes működést biztosít, miközben energiát takarít meg. Az XMG1915-8E/8EP modellek teljesen ventilátor nélküliek, míg az XMG1915-18EP egy rendkívül csendes ventilátorral van felszerelve.

Rugalmas felhőkezelés

Az XMG1915 sorozatot úgy alkották meg, hogy a Zyxel Networks Nebula platformján keresztül felhőből kezelhető legyen, így a felhasználók a Nebula alkalmazáson keresztül könnyedén csatlakoztathatják az eszközöket, a gyors hálózati beállítás érdekében QR-kód beolvasással. A felhasználók zökkenőmentesen kezelhetik a csatlakoztathatóságot és a biztonságot bárhonnan, egyetlen ablakon keresztül, és egy pillantással naprakész képet kapnak a hálózatuk állapotáról.

A távoli kezelési funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára a switchek felügyeletét és a csatlakoztatott eszközök újraindítását bárhonnan, fizikai jelenlét nélkül. Van egy hurokmegelőző funkció is, amely a konfigurációval kapcsolatos problémák automatikus észlelésével és megoldásával tovább támogatja a problémamentes működést. Az önálló menedzsment is elérhető azok számára, akiknek szükségük van a switchek helyben történő menedzselésének lehetőségére.

Az XMG1915 sorozatról további információkat https://www.zyxel.com/hu/hu/products/switch/8-16-port-2-5gbe-smart-managed-switch-with-2-sfp-uplink-xmg1915-series weboldalon talál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.