Megnyílt a pályázati lehetőség a Fujitsu 2021-es SELECT innovációs díjaira, a győztes partnerre 10 ezer dolláros támogatás vár

|

A vállalat célja, hogy ökoszisztéma-partnerei segítségével "emberközpontú intelligens társadalmat" hozzon létre.

A Fujitsu 2021-es SELECT Innovation Awards programjában a Fujitsu partner-ökoszisztémájának tagjai pályázhatnak legfrissebb úttörő projektjeikkel. Az éves díjprogram a partnerek értékteremtésben és az ügyfelek üzleti kihívásainak legyőzésében játszott kiemelt szerepét ismeri el. Az idén első alkalommal a partnerek általános társadalmi kihívásokra adott válaszát is figyelembe veszik az értékelésnél.

Az idén nyolcadik éve megrendezett SELECT innovációs díjprogram azokat a partnereket jutalmazza, akiknek sikerült pozitív változást elérniük ügyfeleiknél a Fujitsu és technológiai partnerei megoldásainak felhasználásával. Felismerve, hogy a mind komplexebb üzleti igények kielégítéséhez több megoldás kombinációjára van szükség, a Fujitsu olyan ökoszisztémává alakította értékesítési partnerprogramját, amelyben a különböző méretű, szakterületű és képességű partnerek mindannyian hozzájárulhatnak az ügyfeleket támogató transzformációs megoldások létrehozásához. Tekintve, hogy a partnerprojektek közül egyre több együttműködésre épül, a 2021-es innovációs díjprogram az új együttműködő partnerektől is várja a közös pályázatokat.

A Fujitsu célja, hogy ökoszisztéma-partnerei segítségével "emberközpontú intelligens társadalmat" hozzon létre. Olyan technológiák bevezetésére törekszik, amelyek tartós pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra. A pályázatokat értékelő szakértő zsűri az ügyfélvállalatok és a társadalom egésze számára teremtett előnyöket egyaránt figyelembe veszi. A legmagasabb pontszámot azoknak a kreatív megoldásoknak ítéli, amelyek jelentősen segítettek felgyorsítani az ügyfelek digitális átalakulását. A vállalati határokon túlmutató, kiterjedt hatással járó, nem pénzügyi jellegű mutatók között azt is megvizsgálja, hogyan támogatják a partnerek az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósulását.

Fernanda Catarino, a Fujitsu értékesítési partnerekért, szakmai szövetségekért és ökoszisztémákért felelős vezetője elmondta: "A Fujitsu célja, hogy a mindannyiunkat érintő kihívásokra innovatív megoldásokat keresve fenntarthatóbbá tegye a világot. A fenntarthatóságra összpontosító innováció még jobb eredmények elérésére sarkall minket. És ahogy vállalatként túlszárnyaljuk az elvárásokat, másokat is ugyanerre inspirálunk. Büszkén mondhatom, hogy értékesítési partnereinknek sikerült agilis és ellenállóképes módon reagálniuk a közelmúlt nehézségeire, és a változásokhoz igazodva továbbra is biztosítaniuk ügyfeleinknek az elvárt innovatív megoldásokat. Az idei SELECT innovációs díjakkal azokat az értékesítési partnereket jutalmazzuk, akik a Fujitsu termékei, megoldásai és szolgáltatási felhasználásával kivételesen innovatív, fenntartható és emberközpontú projekteket valósítottak meg a digitális átalakulás ösztönzésére."

A döntőbe jutott partnerek projektjeiről videós esettanulmány és marketing-szóróanyag készül. A győztes 10 ezer dollár támogatást kap az értékesítésfejlesztési alapból, amit a Fujitsuval közös marketingkampány lebonyolítására használhat fel.

A programban a Fujitsu valamennyi partnere jogosult részt venni. A pályázat benyújtásához ki kell tölteni a partnerportálon elérhető nevezési űrlapot, a benyújtás dátumáig eredményesen lezárt projekt részleteivel. A pályázatok benyújtásának határideje 2021. szeptember 10.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.