Megújult a Crescendo portálja

|

A napokban publikálta a világ vezető load balancing eszközét gyártó vállalatcsoport a Crescendo Networks a megújult cégprofil részleteit.

A megújulás nem csupán a weboldaluk megújulását jelenti, hanem egy általános megújulást is. A cég nagy erővel dolgozik az új, adatbázisokat is gyorsító eszközük tesztjén, amiről azt igérik, hogy még idén év végén a piacra dobják. Az eszközt a leggyakrabban használt adatbázisokhoz optimalizálják, úgy mint az SAP, Oracle, .Net, Peoplesoft, vagy az Ajax. Magyarországon a Crescendo Networks hivatalos disztributora a Comfort-Netshare Kft, aki szívesen áll tesztelési lehetőséggel is az ügyfelei rendelkezésére.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.