Megvan a 20 ezredik SAP Business One ügyfél

|

Húszezredik ügyfelével büszkélkedhet az SAP Business One, az SAP kisvállalkozások számára kínált integrált vállalatirányítási rendszere. Az SAP ezzel két év alatt megduplázta ezen megoldás teljes ügyfélbázisát.

Húszezredik ügyfelével büszkélkedhet az SAPŽ Business One, az SAP kisvállalkozások számára kínált integrált vállalatirányítási rendszere. Az SAP ezzel két év alatt megduplázta ezen megoldás teljes ügyfélbázisát- jelentette be az SAP AG, a kalifornia San Diegoban tartott konferenciáján. Ez a mérföldkő megerősíti az SAP piacvezető pozícióját a kis- és középvállalati szegmensben, mely mára a teljes, 47 800 vállalatot számláló SAP ügyfélbázisból több, mint 35 700 szervezetet jelent. Két évvel ezelőtt, 2006 júniusában egy indiai ügyfél, a Rajiv Plastics Industries lett a 10 000. SAP Business One ügyfél. „A külföldi növekedést a rendszer magyarországi elterjedése is tükrözi: a Magyarországon 2004-től elérhető kisvállalati megoldást mára közel 500 cég választotta versenyképessége növelésére” -mondta Kézdy Gergely, az SAP Hungary Kft. channel managere. A húszezredik ügyfél A húszezredik ügyfél az amerikai Super Sailmakers lett, mely egy 1973-ban Floridában alapított vitorlásbolt. A Fort Lauderdale-i székhelyű cég a növekvő üzleti tevékenységeinek támogatására választotta az SAP vállalatirányítási rendszerét. A Super Sailmakers 15 dolgozójából nyolc használja az SAP Business One alkalmazást, hogy kövessék az üzleti folyamatokat a tranzakciók lezárásától a termékek előállításán és leszállításán át, a költségvetés szabályozásán keresztül, egészen a szervízszolgáltatásokig és az üzleti partnerhálózat fejlesztéséig.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.