Menő versenyautó-fényezéssel rajtol a Verbatim

|

Az autóverseny-pályákon világszerte sikert aratott híres fehér sávokkal díszítette legújabb külső merevlemezeit a Verbatim. A cég ezzel fejezi ki tiszteletét a sebesség imádói iránt. A meghajtó 500 GB adat tárolására képes, és kényelmesen elfér bármilyen zsebben vagy kézitáskában.

• Két új hordozható merevlemez piros és fekete GT designnal • 500GB tárolókapacitás • Ideálisan elfér bármilyen zsebben vagy kézitáskában, és csupán 152 grammot nyom • Nero BackItUp and Burn Essentials szoftver • ZÖLD GOMB szoftver az energiafogyasztás csökkentésére és az élettartam növelésére • Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7, Mac OS X 10.1 vagy újabb Mobil adattároló menő versenyautó kasztniban A 78 mm széles, 118 mm hosszú és 16 mm vékony új GT USB 2.0 500 GB hordozható merevlemez csupán 152 grammot nyom, így kényelmesen elfér bármilyen zsebben vagy kézitáskában. A formás meghajtót a világ legjobb versenypályáit megjárt legendás sportkocsik fehér sávjai díszítik. FAT 32 fájlrendszere révén Windows és Mac rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Biztonsági mentés, DVD írás A GT USB 2.0 500 GB hordozható merevlemez két szoftvercsomagot is tartalmaz. A Nero BackItUp and Burn Essentials három fontos funkciót ötvöz egyetlen szoftverben: a fájlok és mappák rendszeres biztonsági mentése mellett a szoftver segítségével a felhasználók fotókat, videókat, és egyéb tartalmakat írhatnak CD, DVD vagy akár Blu-ray lemezre, illetve a Nero RescueAgent segítségével helyreállíthatják sérült fájljaikat. ZÖLD GOMB energiatakarékossági szoftver A ZÖLD GOMB szoftver csökkenti az energiafogyasztást és növeli a meghajtó élettartamát: a felhasználó által előre programozott időtartam után automatikusan készenléti állapotba kapcsolja a Verbatim GT hordozható merevlemezt, de ugyanez az asztalon található ZÖLD GOMB-ra kattintva manuálisan is megtehető. Piros és fekete színben kapható már 26.250,- Ft-tól (ÁFÁ-val).

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.