Microsoft Azure fejlesztések

|

Az Atigris Informatika egyik fő profilja az egyedi szoftverfejlesztés. Az Azure a Microsoft felhő (cloud) alapú fejlesztési és üzemeltetési platformja.

Microsoft Azure fejlesztések Az Atigris Informatika egyik fő profilja az egyedi szoftverfejlesztés. Az Azure a Microsoft felhő (cloud) alapú fejlesztési és üzemeltetési platformja. A fejlesztő szempontjából egy végtelen kapacitással rendelkező kiszolgálóplatform, amely a számos új lehetőség mellett a .NET megszokott lehetőségét is nyújtja számunkra- mondja Dr Pócza Krisztián a vállalat igazgatója. „Ha a szervezet adatközpontjában üzemeltetjük, vagy külső szolgáltatónál hosztoltatjuk a szervereinket, tudjuk, hogy mik azok a határok, amin belül mozognunk kell, a szerverek karbantartásáért és felügyeléséért is mi felelünk. A Microsoft felhő esetében szerverek ezrei állnak rendelkezésünkre, amelyről nem tudjuk, hogy az alkalmazásunk éppen hol tárolódik, de biztosak lehetünk benne, hogy rendelkezésre áll. A felügyelet, karbantartás és rendelkezésre állás biztosításának terhe lekerül a vállunkról. A megszokott módon készíthetünk web alapú alkalmazásokat, amelyek adatbázishoz, valamint további skálázható tárolási rendszerekhez kapcsolódhatnak (blob, queue, table). Lehetőségünk van (publikus) WCF szolgáltatások, valamint folyamatosan futó háttérszolgáltatások készítésére is. Az Azure-ra épülő szoftverek fejlesztésének módszertana megegyezik a szimpla Microsoft .NET-re épülő szoftverek módszertanával. Miután átadtunk egy programot, még a legkörültekintőbb tesztelés után is akadhatnak hibák a rendszerben. Előfordul, hogy valamely funkcióval kapcsolatban változtatási igény születik, esetleg új igényt fogalmaz meg a felhasználó. A MantisBT rendszert használjuk arra, hogy rendszerezett, dokumentált módon kezeljük az ügyfél-bejelentéseket, legyen az hibajelzés, változtatási igény, vagy új igény” - teszi hozzá az Atigris Informatika fejlesztési igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.