Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszert választott a CPI cégcsoport

|

A CPI cégcsoport 2013-ban döntött úgy, hogy minden országban bevezeti a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszert, annak érdekében, hogy a pénzügy és az ingatlankezelés területén is egységesítse minden ország számára a folyamatokat, és átláthatóvá tegye az anyavállalat számára a leányvállalatok működését. A bevezetést az XAPT Hungary végzi.

A bevezetés eredményeként a cég által kezelt ingatlanok minden leányvállalatnál azonosan rendszerezett nyilvántartásba kerülnek. Az erre épített automatizmusok jelentősen egyszerűsítik a számlázási folyamatot, ezáltal a hosszú számlázási időszak a töredékére csökken. Ugyanezen automatizmusok révén az egyes ingatlanok bonyolult megtérülés számítása lényegesen gyorsabban elvégezhető és karbantartható. A CPI Hungary Kft. (korábban Ablon) tavalyi évben csatlakozott a Cseh CPI csoporthoz, amely elsősorban hosszú távú befektetésekkel és ingatlan-bérbeadással foglalkozik főként Közép-Európa és Németország területén. A cég jelen van Németországban, Luxemburgban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Magyarországon. A magyar CPI Hungary tavalyi árbevétele több mint 2 milliárd forint volt, tevékenysége közé tartozik többek között ingatlanok kezelése, bérbeadása. Több mint 20 jelentős méretű üzleti ingatlannal rendelkezik Magyarországon, többek között bevásárló központok, logisztikai központok és iroda épületek szerepelnek a portfoliójában. A számlakezelési és beszerzési folyamatok mellett kialakításra került az egységes szemléletű, központi ripotolás és kontrolling. A bevezetett rendszer kiemelt jelentőségű eleme a FlexProperty ingatlankezelési modul, illetve a cégcsoport igényeinek megfelelő hitelezés-kezelő modul. Ezen iparági modulok segítségével az ingatlangazdálkodás sajátos feladatait sikerült teljes egészében lefedni. Az éles indulásra 2016. január 1-én kerül sor. *** www.xapt.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.