Microsoft Dynamics és CRM rendszerek gazdaságosabban

|

SaaS (Software as a Service) szolgáltatásokkal a válság ellen: a nyugaton már széles körben alkalmazott SaaS szolgáltatások nagy mértékben hozzájárulhatnak a szorongatott vállalkozások költséghatékonysági mutatóinak javításához.

A Nyugat-Európában és Amerikában már széles körben alkalmazott SaaS (Software as a Service) szolgáltatások nagy mértékben hozzájárulhatnak a válságtól szorongatott vállalkozások költséghatékonysági mutatóinak javításához. A SaaS alapú informatikai közművek, mint például levelezés, megosztott dokumentumtárak, stb. melyek egyik legnagyobb hazai szolgáltatója a Central Europe On-Demand Zrt. mellett egyre nagyobb a kis- és középvállalati felhasználók érdeklődése a Microsoft Dynamics ERP rendszerek ilyen formában való igénybevételére is. A SaaS szolgáltatásokkal a KKV-k előtt olyan lehetőségek is megnyílnak, mint pl. Microsoft CRM, Office Communication Server felhasználása. Ezek a rendszerek a kisebb cégek számára elérhetetlenek saját, belső kiépítés és üzemeltetés formájában a legtöbbször magas kezdeti beruházás igényük miatt. Ezzel szemben SaaS szolgáltatás formájában havi pár ezer forintos előfizetésként már megengedhető áron, gyorsan és egyszerűen használatba vehetők. Az Atigris Zrt., a Central Europe On-Demand SaaS szolgáltatásainak disztribútora és a Microsoft alapú IT rendszereket kínáló szolgáltatók, hosterek és outsourcerek SPLA licencszállítója, dinamikus fejlődésre számít a jövőben ezen a területen. www.spla-spla.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.