Microsoft-elismerés a Kapschnak

|

A Microsoft az idei Nagyvállalati és Kormányzati Partnertalálkozóján a Kapsch Kft.-t a „Legjobb megoldás-szállító nagyvállalati partner” címmel tüntette ki.

A Microsoft hagyományos rendezvényén több kategóriában is osztottak díjat. A Kapsch a 2008-2009. üzleti évben a Microsoft Egységes Kommunikáció bevezetése területén nyújtott kiváló teljesítményéért részesült az elismerésben. A Microsoft egységesített kommunikációs megoldása, az Office Communications Server 2007 segíti a cég munkatársainak jobb együttműködését, illetve jelentősen csökkenti az utazási és kommunikációs kiadásokat. Az OCS 2007 R2 szolgáltatásai a vállalat valamennyi dolgozója számára elérhetővé teszik - többek között – az azonnali üzenetküldést, az IP-alapú hang és videóhívásokat, illetve a webes és videó konferenciákat. „A kategóriában esélyes jelöltek közül a Kapschra esett a választásunk, mert szakértelmükkel, rugalmas és hatékony ügyfélkezelésükkel egyértelműen kiemelkedtek a mezőnyből” – tette egyértelművé a kiválasztás szempontjait Drajkó László, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója. „Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy az Egységes Kommunikáció elterjesztése érdekében végzett munkánkat a Microsoft e díjjal igazolta vissza” – mondta Fülöp István, a Kapsch Kft. ügyvezető igazgatója. „Ez és az ügyfelektől kapott pozitív visszajelzések azt mutatják: jó úton járunk, piacképes megoldást kínálunk, magas színvonalú rendszerintegrációs szolgáltatásokkal kiegészítve.” A Microsoft és a Kapsch az Egységes Kommunikáció területén a jövőben is szorosan együttműködik, kiaknázva a közös piaci fellépés kölcsönös előnyeit. Microsoft Magyarország A Microsoft Magyarország Kft. a Microsoft Corporation magyarországi képviseleteként 1993-ban alakult, mindössze két fővel. Napjainkban a vállalat dolgozóinak létszáma meghaladja a 200 főt, és a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. A Microsoft Corporation mára a világ 107 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja a 94 000 főt. Bevétele a 2008-es pénzügyi évben 60,42 milliárd dollár volt. Három legfontosabb üzleti részlege: Üzleti Megoldások divízió: magában foglalja az Infómunkás, a Microsoft üzleti megoldások (Dynamics) üzletágat, valamint az egységesített kommunikáció üzletágat (Unified Communications); Platform-termékek és szolgáltatások üzletcsoport; Szórakozás és kiegészitő eszközök részleg. Kapsch Kft. Az 1991-ben alakult Kapsch Kft. a bécsi Kapsch CarrierCom AG 100%-os tulajdonú leányvállalata. Az Intézményi Hálózatok üzletág a kommunikációs megoldások teljes választékát kínálja korszerű és intelligens hálózati infrastruktúra építéséhez kis-, közepes és nagyvállalatok számára egyaránt. A Voice-over-IP, vezeték nélküli és mobil üzleti megoldások, integrált beszéd- és adatkommunikációs rendszerek, hálózatbiztonság, hálózatmenedzsment, call és contact center megoldások, csakúgy mint az IP alapú videó megfigyelő rendszerek szerves részét képezik a Kapsch üzleti kommunikációs portfoliójának. A Kapsch a világ vezető technológiai szállítóinak rendszerintegrátoraként testre szabott megoldásokat kínál, melyek biztonságos befektetést jelentenek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.