„Microsoft felhő” projektek

|

A „Microsoft felhő” valóság –mondja Karácsony Sándor az Atigris Informatika igazgatója. Cégünk önkormányzati és nagyvállalati projekteken van már túl, melyek az ügyfelek legnagyobb megelégedésével zárultak.

„Microsoft felhő” projektek A „Microsoft felhő” valóság –mondja Karácsony Sándor az Atigris Informatika igazgatója. Cégünk önkormányzati és nagyvállalati projekteken van már túl, melyek az ügyfelek legnagyobb megelégedésével zárultak. A Microsoft felhő, azaz a Microsoft BPOS egy olyan szerver- és alkalmazás szolgáltatás, amellyel havidíjas alapon nyújt levelezés kiszolgálást, csoportmunka támogatást, megosztott naptárakat, azonnali üzenetváltást, valamint konferencia- és videó hívásokat. Mindezt nagyon kedvező anyagi feltételekkel, ráadásul 30 napos ingyenes próbaidővel. A szolgáltatás az alábbi komponensekből áll: A Microsoft Exchange Online egy Microsoft által hosztolt vállalati üzenetküldő megoldás, amely a Microsoft Exchange Server 2007-re épül. A Microsoft SharePoint Online egy hosztolt vállalati csoportmunkát segítő megoldás, amely a Microsoft SharePoint Server 2007-re épül. Az Office Communications Online Standard. A Microsoft Office Communications Online a Microsoft által hosztolt azonnali üzenetküldő és jelenlétfigyelő megoldás, amely a Microsoft Office Communications Server 2007-re épül. A Microsoft Office Live Meeting a Microsoft által hosztolt webes konferencia megoldás, amely 15-től (Standard verzió) 1250 főig (Professional verzió) képes résztvevőket fogadni. A Microsoft Business Productivity Online Suite a Microsoft által hosztolt kommunikációs megoldások csoportja, amelynek elemei az Exchange Online, a SharePoint Online, az Office Live Meeting és az Office Communications Online. Az Exchange Online Deskless Worker ideális a szervezet olyan részei számára, amelyek jelenleg nem rendelkeznek üzenetküldő lehetőségekkel; a felhasználók 500 MB-os e-mail postafiókot, naptárat, címjegyzéket kapnak, valamint az OWA Light programot víruskereső és levélszemét szűrő funkciókkal. A SharePoint Online Deskless Worker ideális a szervezet olyan részei számára, amelyek jelenleg nem rendelkeznek csoportmunkát segítő lehetőségekkel; a felhasználók csak olvasható elérést kapnak a portálokhoz, és űrlapokat is kitölthetnek. Az Exchange Online Deskless Worker és SharePoint Online Deskless Worker szolgáltatásokat tartalmazza.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.