Microsoft - Novell együttműködés

|

A Microsoft és a Novell megnyitotta közös kutató-fejlesztő bázisát, amely a Microsoft Windows Server és a Novell SUSE Linux Enterprise közötti együttműködését célozza meg.

A két vállalat tavaly novemberben megkötött széles körű üzleti és műszaki megállapodásának keretében jelentette be a közös kutató-fejlesztő központ létrehozását, ahol a Microsoft és a Novell műszaki szakértői az ügyfelekkel és a közösséggel együttműködve olyan új szoftvermegoldásokat fejlesztenek és tesztelnek, amelyek támogatják a Microsoft Windows Server és a SUSE Linux Enterprise jobb együttműködését biztosító technológiákat. A Massachusetts állambeli Cambridge-ben található laboratóriumban a Microsoft és a Novell mérnökeiből álló csapat dolgozik majd a Windows Server és a SUSE Linux Enterprise jobb együttműködésének fejlesztésén. A laboratórium első feladata a Microsoft és a Novell virtualizációs technológiái közötti együttműködés biztosítása lesz. A további tervek között szerepel a szabványalapú rendszerfelügyelet, a személyazonosság-kezelési szövetség és az irodai dokumentumformátumok kompatibilitásának megteremtése. A laboratóriumban több mint 80 különféle architektúrájú kiszolgáló és egy tárhely-hálózat működik. A laboratórium növekedésével párhuzamosan a Microsoft és a Novell más szállítókat és további technológiákat kíván majd bevonni a fejlesztésbe egy olyan széleskörű laboratóriumi környezet létrehozása érdekében, amely eleget tesz a nagyvállalati ügyfelek különböző platformok hatékonyabb együttműködésére vonatkozó igényeinek. A Novell SUSE Linux Enterprise termékéről további információt a www.novell.com/linux weboldalon talál. A Microsoft Windows rendszerekről a www.microsoft.com/presspass címen talál további információt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.