Microsoft Office SharePoint Server alapú portálok

|

A Microsoft SharePoint Kompetencia Központot is működtető Atigris Informatika számos sikeres SharePoint projekten van túl. Ezek a fejlesztések egyedi igényeket hivatottak kielégíteni. A fejlesztések célja, hogy hatékonyabban, automatizáltabban, az emberi hibázás lehetőségét csökkentve működhessenek megrendelőink, ami által jelentős versenyelőnyhöz jutnak –ad bepillantást a sikerek hátterébe Dr Pócza Krisztián igazgató.

Microsoft Office SharePoint Server alapú portálok A Microsoft SharePoint Kompetencia Központot is működtető Atigris Informatika számos sikeres SharePoint projekten van túl. Ezek a fejlesztések egyedi igényeket hivatottak kielégíteni. A fejlesztések célja, hogy hatékonyabban, automatizáltabban, az emberi hibázás lehetőségét csökkentve működhessenek megrendelőink, ami által jelentős versenyelőnyhöz jutnak –ad bepillantást a sikerek hátterébe Dr Pócza Krisztián igazgató. A SharePoint alapú egyedi fejlesztésű szoftvertermékek kivitelezését fázisokra bontjuk. A munka első lépése itt is az igényfelmérés, amelyet akár több napig tartó személyes konzultáció keretein belül végzünk. A konzultáció során megismerkedünk szoftveresen támogatni kívánt szakterület fogalmaival, munkafolyamataival, felhasználóival, szabályaival. A program felhasználói felületének egy vázát készítjük el, ahol már látszanak az alapvető képernyők, listák, adatbeviteli űrlapok. A prototípus felületeit adatokkal töltjük fel, hogy könnyebben értelmezhető legyen a felületi elemek szerepe. A prototípus alapján a felhasználóval újra megvitatjuk az igényeket. A fázis lezárása után az architektúra tervezés következik. Az igényfelmérés során követelményspecifikáció, igény szerint rendszerterv készül. A követelményspecifikáció leírja a programmal szemben állított funkcionális és nem funkcionális elvárásokat. Rendszerterv dokumentumot csak az Ügyfél kifejezett kérésére készítünk. A fejlesztési fázist az agilis elvek szerint iterációkra bontjuk. Egy-egy iteráció elején a fejlesztőkkel pontosítjuk, priorizáljuk a fejlesztendő munkadarabokat, valamint elvégezzük a fejlesztést. A fejlesztés során alakítjuk ki a jogosultsági rendszert, a munkafolyamatokat, az adatvalidációt, az egyedi design-t igénylő SharePoint felületi elemeket is. Az iterációk végén tesztelőink a felhasználói felület működését veszik górcső alá, amennyiben hibát találnak, azt a fejlesztői az iteráció vége előtt javítják. Az iteráció végén a felhasználó megtekinti a termék eddig elkészült részeit, elmondja megjegyzéseit, változtatási igényeit. A következő iteráció ezen elvek mentén folytatódik. A fejlesztés során igyekszünk mindig a legmodernebb SharePoint eszközöket alkalmazni azért, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjunk dolgozni. Munkatársaink ebből kifolyólag naprakészek az éppen aktuális technológiákkal, eszközökkel kapcsolatban. A rendszerről felhasználói és üzemeltetői dokumentáció készül. A felhasználói dokumentáció a Rendszer használatát ismerteti közérthető nyelven megfogalmazva. A felhasználói dokumentáció, mint online help is működik a szoftvertermékekben. Az üzemeltetői dokumentáció a telepítés menetét valamint a karbantartási műveleteket hivatott részletezni- mondja Dr Pócza Krisztián.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.