Microsoft online szolgáltatások (BPOS) értékesítése

|

Megkezdte a Microsoft online szolgáltatások (BPOS) értékesítését az Atigris.

Az Atigris Informatika Zrt. megkezdte a Microsoft online szolgáltatások értékesítését, támogatását. A Microsoft termékek és licensz konstrukciók legkiválóbb szakemberei már felkészültek az áprilistól élesben induló, Microsoft által hosztolt kommunikációs és csoportmunka-megoldások forgalmazására és a rendszerek használatba vételéhez kiegészítő szolgáltatásként igénybe vehető adatmigrációk, tanácsadási és adminisztrációs feladatok elvégzésére, támogatására. Hosztolt szolgáltatás? Hallott már róla, de nem tudja jó-e ez a cégének, ne habozzon csatlakozzon a rendszert kipróbálókhoz: https://mocp.microsoftonline.com/site/services/bpos/signup.aspx?offer=suite"eid=fbde6db7-fcd8-4c70-beeb-87d657e84bc6. Egy ingyenes Live ID és némi adminisztráció után máris tesztelheti az Európában már bizonyított szolgáltatásokat: Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Office Live Meeting és Microsoft Office Communications Online. Csatlakozásáról a Microsoft értesít minket és szakembereink segítenek a továbbiakban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.