Microsoft SharePoint Kompetencia Központ az Atigrisben

|

Az Atigris Informatika létrehozta Microsoft SharePoint Kompetencia Központját.

Scheirich Tamás az Atigris Informatikában nemrégiben megalakult Microsoft SharePoint Kompetencia Központ vezetője így mutatja be a SharePointot: - A SharePoint a Microsoft Office termékcsaládjába tartozó webes csoportmunka alkalmazás. A dokumentumok tárolása mellett belső céges intranetek kialakítására és információk továbbítására szolgáló portál felület. A könnyebb és gyorsabb használhatóságot elősegíti a Microsoft Office termékekkel való magasfokú integráltsága. Az információ szervezettségét a dokumentumtárak, listák tetszőleges száma és elnevezése teszi átláthatóbbá. Az oldalakon felhalmozott dokumentumok között egy idő után nehéz és időigényes megtalálni az információt. A SharePoint fejlett keresési és indexelési szolgáltatásaival segíti az információk gyors és pontos megtalálását akár file szerverről is. A keresést segíti még a sokféle file formátum támogatása (pdf, doc, xls, txt). InfoPath űrlapok webes megjelenítésével céges szinten lehet különböző felméréseket végezni a kollégák körében és a felmérések eredményeit excel segítségével gyorsan akár Pivot táblás formában lehet kiértékelni. Bussines Data Catalog szolgáltatásával a SharePoint alkalmas külső adatbázisokban tárolt adatok lekérdezésével Vezetői Információs oldalak kiszolgálására és a döntésekhez szükséges adatok megjelenítésével a fontos üzleti döntéseket támogatni. A SharePoint leggyakoribb felhasználási lehetőségei: - Dokumentumok verziózása a téves változtatások elkerülése miatt. - Jóváhagyási Workflow segítségével a dokumentumokat lehet jóváhagyatni. - Hírportálok kialakítása - Cégek belső tudástárak kialakítása, karbantartása - Céges csapatépítőkről fényképek csoportosítása - Kereső központok kialakítása - Intelligens InfoPath űrlapok webes felületen való megjelenítése vastagkliens nélkül

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.