Mobile VPN kliens a Windows Mobile okostelefonokhoz és PDA-khoz a WatchGuard-tól

|

A WatchGuard újdonságot jelentett be a mobil eszközökkel dolgozóknak: a Windows Mobile 5/6 alapú eszközökre nemrégiben megjelent Mobile VPN with IPSec klienssel újabb biztonságos kapcsolódási lehetőséget kínál.

Az új Windows Mobile kliens mellett a WatchGuard új Mobile VPN kliens verziót tett közzé a 32 és 64 bites Windows-os számítógépekhez. Az új kliensek teljes mértékben kompatibilisek bármilyen Fireware vagy Firebox X Edge szoftververziót futtató a Firebox eszközzel és a WFS szoftver újabb verzióival. A WatchGuard Mobile VPN with IPSec v.10.04.12-ben javításra került az előző verzió számos program hibája és bővült a 64 bites Windows XP operációs rendszer támogatásával. A WatchGuard Mobile VPN Client with IPSec v.10.35.36 a WatchGuard első IPSec VPN kliense, amely működik Windows Mobile eszközökön. A jelenleg támogatott eszközök a következők: Symbol MC70 (Windows Mobile 5 premium phone) T-Mobile Dash (Windows Mobile 6 smart phone) Samsung Blackjack (Windows Mobile 5 smart phone) Hogyan érheti el az új klienseket? A Firebox X Peak, Core vagy Edge eszközök azon tulajdonosai, akik rendelkeznek érvényes LiveSecurity szolgáltatás előfizetéssel, ingyenesen hozzájuthatnak a frissítéshez a WatchGuard letöltő központján (https://www.watchguard.com/archive/softwarecenter.asp) keresztül. A telepítőcsomag mellett telepítési útmutató és kompatibilitási információ is található.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.