MOSS kompetencia központ az ATIGRIS-nél

|

Válság idején felértékelődik a céges tudásvagyon és a céges folyamatok hatékonyabb felhasználása.

Az ATIGRIS Zrt. mint a Microsoft Magyarország KFT. 9 csillagos Gold Partnere MOSS 2007 termékre és szolgáltatásokra épülő kompetenciaközpontot létesít. „Az utóbbi időben tapasztalatunk szerint a hagyományos értelemben vett infrastruktúrális projektekből egyre kevesebb van, viszont komolyan megnövekedett a MOSS 2007 termékre épülő csoportmunka és vállalati tudásbázis kialakításának igénye.” mondta el Nyiredi Zsolt rendszerintegrációs igazgató. „Úgy tapasztaljuk, hogy a válság idején a cégek a nagy beruházások helyett megpróbálnak a céges tudásvagyon összegyűjtésével, rendszerezésével, illetve a céges belső folyamatok újraszervezésével, realizálásával és elektronikus követésével hatékonyabb működést kialakítani. A MOSS 2007 ebben tényleg nagy segítség, ráadásul számszerűen is bizonyított már: volt olyan eset, ahol a termék és a rá épülő elektronikus úton kialakított információs szolgáltatás bevezetésével az országos kiskereskedelmi láncot működtető ügyfél éves szinten csak a nyomtatási költségek elhagyásával több mint 3.000.000 Ft megtakarítást ért el.” fűzte hozzá az igazgató.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.