Nagy biztonság kis hálózati eszközzel

|

A Netgear bejelentette ProSafe Wireless ADSL Modem VPN Firewall Router (DGFV338) biztonsági hálózati eszközét. Az integrált, kompakt kialakítású, hat-az-egyben funkcionalitású DGFV338 segítségével a kis- és középvállalatok megoszthatják és biztonságossá tehetik szélessávú hálózati kapcsolatukat.

A ProSafe Wireless ADSL Modem VPN Firewall Router maximum ötven IPSEC VPN csatornát támogat, így segítségével a cégek a belső alkalmazottaknak, a távoli munkaállomásoknak, valamint a mobil felhasználóknak egyaránt hálózati hozzáférést biztosíthatnak. A távoli hozzáférést két leválasztható antennával ellátott, beépített access point biztosítja maximum 108 Mbps sebességű vezeték nélküli LAN kapcsolaton keresztül. A Netgear ProSafe Wireless ADSL Modem VPN Firewall Router (DGFV338) három éves garanciával jár és teljes körű 24/7 technikai támogatást élvez. Az opcionális NETGEAR ProSupport szolgáltatás 24x7 technikal supportot, illetve következő munkanapi hardvercserét biztosít.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.