Nagy hatótávú hálózat vezeték nélküli jeltovábbítóval

|

A ZyXEL piacra dobta az elsősorban otthoni felhasználóknak tervezett WRE2205 vezeték nélküli N300 jeltovábbító készüléket. Az eszköz konnektorba helyezésével a vezeték nélküli hálózat kiterjeszthető, a mennyezetre szerelhető kialakításnak köszönhetően pedig az internetkapcsolat kialakításához nem szükséges nagyobb átalakításokat végezni. Az eszköz egyik legfőbb előnye az ára lehet.

Akár 300Mbps adatátviteli sebesség Az új WRE2205 jeltovábbító készülék kompatibilis a 802.11b/g/n vezeték nélküli szabványokkal, és vezeték nélküli jelvevőként, vagy repeaterként is funkcionál. A küldés és a fogadás adattovábbítási sebessége elérheti az 300Mbps-ot, így a vezeték nélküli hálózat könnyen és gyorsan kiterjeszthető. A kiterjesztés által a felhasználók laptopjukról, okostelefonjukról és tabletjükről a ház bármely pontjában élvezhetik a videostreaming, online játékok, webes szörfölés nyújtotta élményeket. Egyszerű üzembe helyezés A kompakt, mennyezetre szerelhető kialakításnak köszönhetően az eszköz diszkréten elrejthető, az beállítás egyszerűen elvégezhető: a Wi-Fi Protected Setup (WPS) gomb segítségével a felhasználók aktiválják a jeltovábbítókat, így azok azonnal csatlakoznak az access pointokhoz. A LED jelerősség kijelző segíti a felhasználót, hogy azonosítsa a legideálisabb helyet az eszköz elhelyezéséhez és az optimális vezeték nélküli lefedettség eléréséhez. Az eszköz kialakításánál a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vették a fejlesztők: használaton kívül egy gombnyomással kikapcsolható, így csökkentve a mindennapos energiafogyasztást. Videó: http://www.youtube.com/watch?v=V0C8jQ5pbuY A termék szeptembertől elérhető. Ajánlott végfelhasználói ár: bruttó 11 590 Ft.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.