Nagy horderejű rendezvényt szervez az Avocent

|

Az Avocent Corporation kizárólagos magyarországi disztributora a Comfort-Netshare Kft. komoly horderejű rendezvényt szervez június 5-ére a Novotel Budapest Centrum Hotelbe.

A rendezvényen kiemelt figyelmet szentelnek az Avocent új megoldásainak bemutatására, valamint egy látványos bemutatóval is fogják prezentálni az Avocent termékek által nyújtott lehetőségeket. A bemutató alatt bejelentkeznek az Avocent Írországi tesztlaborjába is, és a kimondottan tesztelési céllal futó szervereket fogják konfigurálni. Az esemény délelőtti, végfelhasználóknak szánt részében Tilo Kaschubek Úr, az Avocent Közép-Európai kereskedelmi igazgatója fogja bemutatni az Avocent újdonságait. A rendezvény azonban nem kizárólag az Avocentről fog szólni, hanem a Comfort-Netshare Kft. által forgalmazott többi gyártóról is. A rendezvényt pedig este 18 órától egy kellemes koncerttel kívánják megkoronázni, hiszen hosszas egyeztetés után elfogadta a meghívást Szabó Leslie, a Megasztár című tehetségkutató műsorból már jól ismert énekes. Ezen rendezvényre még május 30-áig elfogadnak még jelentkezést. Küldjön e-mailt jelentkezési szándékáról a sales@comfort.hu címre!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.