Nagy mennyiségű adat tárolása mozgó alkatrészek nélkül

|

A Verbatim új, ultravékony, 32-128 GB kapacitású külső SSD meghajtója USB 3.0-as csatlakozása révén akár 190 MB/sec adatátvitelre képes USB 3.0 kompatibilis rendszereken. A 8 csatornás I/O interfésznek köszönhető a villámgyors adatátvitel, ezért ez a külső SSD ideális választás olyan intenzív adatforgalommal járó feladatokhoz, mint a HD filmvágás, a fotószerkesztés vagy a nagy teljesítményigényű játékok futtatása. A tárhely már kapható 32 GB, 64 GB és 128 GB kapacitással.

• Ultravékony és könnyen hordozható • 32 GB, 64 GB és 128 GB kapacitás • Ellenáll a rázkódásnak, mivel nem tartalmaz mozgó alkatrészeket • Rendkívül gyors adatátvitel, akár 190 MB/sec olvasási és 175MB/sec írási sebesség • Alacsony energiafogyasztás, lényegében hangtalan működés • USB 2.0/1.1 kompatibilis Strapabíró felépítésű és energiahatékony Az SSD-k nagy előnye, hogy félvezető flash memória chipeket alkalmaznak az adattároláshoz, így a merevlemezekkel ellentétben nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket. Ezáltal mechanikailag jóval stabilabbak, és kevesebb eséllyel hibásodnak meg. Ráadásul hangtalanok és nagyon kevés energiát használnak. Rendkívül magas adatátviteli sebesség Az új USB 3.0 külső SSD nagyon gyors hozzáférési idővel is kimagasló adatátviteli sebességet ígér. A hagyományos merevlemezek szó szerint „lemezmeghajtók”, melyeknek idő kell, hogy indításkor, illetve adatfeldolgozás közben felpörögjenek. Lemez híján az SSD sokkal gyorsabban indul és olvas. A Verbatim SSD-k esetében az olvasási sebesség 150 MB/sec, az írási sebesség pedig 60 MB/sec a 32 GB-os változat esetében, 160 MB/sec (olvasási) és 120 MB/sec (írási) a 64 GB-osnál, illetve 190 MB/sec (olvasási) és 175 MB/sec (írási) a 128 GB-os kivitel esetében. A meghajtó a régebbi USB 2.0/1.1 portokkal is kompatibilis. A tenyérbe simuló ámde ellenálló, szálcsiszolt alumínium külsőbe bújtatott Verbatim USB 3.0 SSD-hez még egy madzaggal összehúzható tasak, illetve USB 3.0 kábel is jár.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.