Nagyobb igényekhez fejlettebb switchek

|

A ZyXEL bemutatta új, XS3700 és XS3900 switch eszközeit, melyek 10GbE Ethernet teljesítménnyel, fejlettebb irányítási rendszerrel, és beépített biztonsági redundanciával kategóriájukban új lehetőséget kínálnak. Az eszközök tervezésekor elsősorban azokra a közép-, illetve nagyvállalatokra gondoltak a fejlesztők, akik hálózatukat minden nap intenzív terhelésnek vetik alá.

A kis- és középvállalati piacon a ZyXEL már eddig is sikeresnek bizonyult a korábbi 3700 switch szériával, melynek tagjai ideálisan beilleszthetők minden hálózatba. Az új XS3900 modelleket most arra optimalizálták, hogy intenzívebb terheléssel is meg tudjanak birkózni. A ZyXEL partnerei ezáltal egy újabb, teljes hálózati megoldást kínálhatnak a jellemzően magasabb igényekkel rendelkező közép- és nagyvállalatok számára is. Az eszköz 48 10GbE SFP+ és a 4 40GbE QSFP+ portokon is működik, biztosítva a kiemelkedően magas sávszélességet és skálázhatóságot. A 10GbE teljesítmény emellett ideálissá teszi a switchek egyesítését is a hálózaton keresztül. A 24 és 48-portos modellekhez egyaránt magas erősségű Ethernet támogatás érhető el, amely növeli a vezeték nélküli hálózatok elérhetőségét, valamint biztosítja az IP alapú biztonsági, felügyeleti megoldásokat. „Partnereink számára komoly potenciál a switcheinkkel történő új piacon való megjelenés, egyben viszont kihívás is mind a nagyvállalati, mind a középvállalati szektorban. Azonban úgy véljük, az eszközök egyéb jellemzőik mellett a Layer 2-Plus irányítási rendszerrel és a ZyXEL élethosszig tartó garanciájával együtt garantáltan megtérülő befektetést nyújtanak a vállalkozásoknak”- mondta el Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere. Az új switchek magas minőséget, teljesítményt és rugalmasságot ajánlanak különösen azon vállalatok számára, melyeknek folyamatosan optimális teljesítményt kell biztosítani komoly virtuális applikációkhoz és nagy teljesítményt igénylő, IP alapú hálózati szolgáltatásokhoz. A beépített redundancia segítségével a modell támogatja a több útvonalas adásvonal vezetést (Equal-cost multi-path ECMP), és a virtuális router redundacia protokollt, ezáltal képes folyamatosan optimalizálni a sávszélességet. „Kategóriájukban ezek a switchek egyedülállónak számítanak jelenleg a piacon. Az új eszközök minden olyan fontos menedzsment képességgel rendelkeznek, melyek szükségesek a megnövekedett forgalom kiszolgálásához és az új hálózati szolgáltatások biztosításához, ugyanakkor költséghatékony megoldást is jelentenek”- összegez Treso Tamás.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.