Nagyobb portsűrűségű switchek KKV-knak

|

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést.

Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

A Zyxel GS1915 switchek robusztus megbízhatóságukkal sok éven át garantálják az üzleti hálózati infrastruktúra problémamentes működését. Az üzembe helyezés és a kezelés hatékonyságának maximalizálása érdekében a Zyxel a GS1915 sorozatú switcheket azokra a kulcsfontosságú funkciókra és szolgáltatásokra összpontosítva tervezte, amelyeket a kisebb vállalkozások elvárnak a hálózati eszközöktől, például az egyszerű kezelés és a megfelelő sebesség.

Emiatt minden GS1915 sorozatú switch támogatja a távoli kezelést a Nebula felhőplatformon keresztül, amely bármely modern webböngészőből, illetve az Android és iOS (iPadOS) eszközökkel egyaránt komptatibilis Nebula Mobile alkalmazáson is elérhető. A Nebula az összes fontos hálózatfelügyeleti funkciót biztosítja egy könnyen navigálható környezetben, kiküszöbölve a speciális szoftverek vagy hardverek többletköltségeit. Mondanunk sem kell, hogy a switchek a helyszínen is kezelhetők, hagyományos módon.

Az összes GS1915 sorozatú kapcsoló kizárólag gigabites Ethernet porttal van felszerelve, mivel a kisebb vállalkozások általában nem használnak üvegszálas portokat. Ez lehetővé teszi a GS1915 sorozatú switchek méretének és árának csökkentését, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy nem kell fizetniük olyan szolgáltatásokért, amelyekre valójában nincs szükségük.

A számítógépek, szerverek és egyéb hálózati eszközök összekapcsolása mellett a Zyxel GS1915 switchek egy másik fontos szerepet is betöltenek az üzleti IT infrastruktúrában. A PoE-képességgel rendelkező (Power over Ethernet) modellek képesek vezeték nélküli hozzáférési pontok, biztonsági kamerák, VoIP telefonok és egyéb olyan eszközök tápellátására, amelyek egyébként más forrásból külső tápegységet igényelnének. A GS1915 switchek 8 és 24 Ethernet portos modelljei egyaránt támogatják a PoE funkciót.

Az irodák és a kisebb vállalkozások igényeinek kielégítésére tervezett Zyxel GS1915 switchek négy kivitelben kaphatók az egyedi telepítési követelményeknek megfelelően:

-        A Zyxel GS1915-8 a GS1915 sorozat belépő szintű modellje, amely 8 gigabites portot, 16 Gb/s switching kapacitást és Nebula felhő alapú kezelést biztosít. A Zyxel GS1915-8 energiafogyasztása is nagyon alacsony, nem haladja meg a 4,7 wattot.

-        A Zyxel GS1915-8-EP 60 watt összköltségvetésű PoE-vel egészíti ki a belépő szintű 8 portos modell funkciókészletét.

-        A Zyxel GS1915-24E 24 gigabites portot és 48 Gb/s switching kapacitást biztosít. Áramigénye nem haladja meg a 15,5 wattot.

-        A Zyxel GS1915-24EP a GS1915 sorozat zászlóshajója, amely 24 portjából 12-n keresztül biztosítja a PoE-t. A modell teljes PoE kerete a csatlakoztatott eszközökre 130 Watt.

A GS1915 sorozatú switchek szabadon kombinálhatók más Zyxel hálózati eszközökkel. Amennyiben ezek az eszközök támogatják a hálózatkezelést a Nebula felhőhálózaton keresztül, a teljes hálózati infrastruktúra egyetlen helyről felügyelhető és kezelhető.

Zyxel Nebula Starter Kit: kiváló ár-érték arány

A Zyxel egy nagy értékkel bíró csomagot is kínál, amely egy GS1915-8EP switchet és két NWA90AX vezeték nélküli hozzáférési pontot tartalmaz. A csomag hatékony és könnyen kezelhető megoldást kínál a vállalkozások számára Ethernet és vezeték nélküli hálózatokhoz egyaránt, lehetővé téve számukra, hogy a Nebula felhőplatformon keresztül kezeljék hálózati infrastruktúrájukat.

A nagy teljesítményű Wi-Fi 6 dual-radio vezeték nélküli hozzáférési pont, a Zyxel NWA90AX a következőket kínálja a vállalkozások számára:

-        Akár 575 Mb/s átviteli sebesség a 2,4 GHz-es sávban és 1200 Mb/s az 5 GHz-es sávban,

-        Akár 8 különálló Wi-Fi hálózat támogatása különböző SSID-kkel,

-        A legújabb WPA3-PSK titkosítási szabvány,

-        Helyi vagy felhőkezelés a Nebula platformon keresztül,

-        Könnyű integráció és konfiguráció,

-        Power over Ethernet (PoE).

A jó ár-érték arányú Zyxel Nebula Starter Kit ára 15%-kal olcsóbb, mintha külön-külön vásárolná meg az eszközöket.

 

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.