Nem tintás, nem porfestékes nyomtató: Océ ColorWave 600

|

Színes vagy fekete-fehér? CAD rajz vagy látványterv? Esetleg egy poszter? Kültéri vagy beltéri? Ezekkel a kérdésekkel többé nem kell foglalkoznia a felhasználónak!

Az Océ által kifejleszett új nyomtatási technológia, a CrystalPoint eljárást alkalmazó ColorWave 600 nyomtató a nemrégiben mutatkozott be hazánkban. Maga a technológia – amelyet korábban mutattunk be – számos lehetőséget nyújt a felhasználóknak, amelyek a ColorWave 600 nyomtatóval most kézzelfoghatóvá vált. Ennek a forradalmi nyomtatási eljárásnak köszönhetően az Océ ColorWave 600 plotter az alkalmazások olyan széles skálájára ad optimális megoldást, ami eddig elképzelhetetlen volt. Legyen szó vonalas CAD rajzokról, 3D ábrázolásokról, látványtervekről, térképekről, esetleg poszterekről, a ColorWave 600 mindegyik területen tökéletes eredményt garantál. Függetlenül attól, hogy fekete-fehér vagy színes, kültéren vagy beltéren használandó dokumentumokról van szó. Mostanáig ezekre a felhasználásokra külön-külön berendezésekre volt szükség, ami egyrészt drágította a dokumentálást, másrészt a felhasználók dolgát is nehezítette, hiszen az egyes berendezések használata nagyban eltért. Ezeket a problémákat az Océ ColorWave 600 egy csapásra megoldja. Az Océ CrystalPoint™ nyomtatási technológia kiváló nyomatképet eredményez mindegyik alkalmazási területen, sőt, a nyomatok rendkívül strapabírók, UV- és vízállóak, így kültéren, például építési területeken is remekül használhatók. Természetesen a minőség mellett az Océ termékeket régóta jellemző termelékenyég, hatékonyság is komoly erőssége a ColorWave 600 nyomtatónak. Egy A0 rajz alig több, mint 30 másodperc alatt elkészül. Színesben is! A rajzok, nyomatok – ellentétben a tintasugaras nyomatokkal – azonnal megszáradnak, így rögtön felhasználhatók, hajtogathatók, lefűzhetők. Nem megy el drága idő a várakozással. Sőt, mivel a ColorWave 600 akár 6 automata tekercsadagolóval is felszerelhető, a papírcserével sem kell sűrűn bajlódni, ami tovább növeli a termelékenységet. Az Océ Print Assistant nyomtatásvezérlő szoftver automatikusan kiválasztja a megfelelő nyomtatási módot, így a felhasználónak nem kell többet a média, illetve az ahhoz passzoló nyomtatási mód kiválasztásával foglalkoznia. A színes nyomtatás épp oly egyszerű, mint a fekete-fehér. Összefoglalva az Océ ColorWave 600 nyomtató a világ legsokoldalúbb, és legtermelékenyebb színes, szélesformátumú nyomtatója. Még többet tudhat meg ColorWave 600 plotterről a www.oce.hu/products/cw600 címen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.