NETGEAR az Equus kínálatában

|

A NETGEAR bejelentette, hogy az Equus Computer Systems hozzáadta a buisness class hálózati és háttértár megoldásokat kínáló termékkínálatához a ProSafe és ReadyNAS termékcsaládot.

Az Equus Computer Systems kibővíti termékkínálatát a NETGEAR iparági vezető business-class hálózati és hátértár megoldásokat nyújtó termékcsaládjával. A termékkínálat bővítése a minden igényt kielégítő ProSafe business-class vezetékes és vezetéknélküli hálózati megoldásokkal, valamint a nagy teljesítményű ReadyNAS network-attached storage megoldásokkal a céget olyan pozícióba helyezi, mintha egy end-to-end számítástechnikai és hálózati megoldásokat kínáló one-stop shop lenne a kis- és középvállalkozások részére. “Észak-Amerika legnagyobb viszonteladókat kiszolgáló whitebox system forgalmazójaként rájöttünk, hogy fantasztikus lehetőség számunkra, ha felkínáljuk vásárlóinknak azokat az end-to-end megoldásokat, amelyek tovább bővítik a hálózati és háttértár termékpalettánkat. A NETGEAR egy elismert márka, nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkező, nagy teljesítményű, megbízható hálózati és háttértár termékekkel, amelyek már most is jelentős piaci részesedéssel bír és erősen benne van a márkanév a köztudatban. Vásárlóink a legmagasabb minőséget várják el minden egyes általunk forgalmazott termékkel kapcsolatban, NETGEAR pedig a legjobb minőséget biztosítja, amit vásárlóink meg is érdemelnek.” – mondta Joe Toste, az Equus Computer Systems sales és marketing igazgató helyettese. “Örömmel tölt el bennünket, hogy az Equus Computer Systems a mi business-class hálózati és háttértár megoldásainkat forgalmazza, annak pedig még jobban örülünk, hogy a NETGEAR-t választották a viszonteladók széles körének kínált hálózati termékek beszállítójaként. Bár a NETGEAR kiharcolta és meg is tartotta a piacvezető szerepet a kis- és középvállalkozások szektorban, az USA legnagyobb whitebox készítőjeként az Equus biztosítja nekünk a lehetőséget arra, hogy az iparági vezető hálózati és háttértár megoldásokat kínáló termékcsaládunkat megismertessük egy teljesen új közönséggel. Azáltal, hogy az Equus felkínálja a vásárlóinak az iparági vezető switch-einket, vezetéknélküli hozzáférési pontjainkat, VPN tűzfalainkat és NAS készülékeinket, ez mindenképpen egy nyerő együttműködés mindkét cég számára.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.