Office 365 alkalmazások

|

Az informatikai költségeket jelentősen csökkentő Microsoft Office 365-höz az Atigris Informatika számos alkalmazást készített – mondja Karácsony Sándor Office 365 specialista.

Office 365 alkalmazások - http://www.atigris.com/Office-365-kiprobalasa.aspx Az informatikai költségeket jelentősen csökkentő Microsoft Office 365-höz az Atigris Informatika számos alkalmazást készített – mondja Karácsony Sándor Office 365 specialista - Az alkalmazások kialakításával célunk az, hogy az Office365 megrendelőinknek hasznos dolgokat tudjunk felkínálni, illetve szerény díjazás mellett biztosítani. Ma alkalmazásként való megvalósításra azok a feladatok megfelelőek, amelyek a kisvállalatok esetében általánosan jelentkeznek megoldandóként, ugyanakkor ma vagy papíron, vagy jobb esetben excel táblában oldják meg, esetleg valamilyen kis dobozos terméket vesznek egy webáruházban az adott célra. Ezen megoldások hátrányai: minden felhasználó külön-külön kezeli, nem megosztható, egyedi telepítést igényel a gépekre, így akár jogtisztasági aggállyal is járhat a használata. Egy webes megoldással mindez jobbá tehető. Feltétel továbbá, hogy elég általános megoldás is megfeleljen a feladatra, testreszabást egyáltalán ne is igényeljen, vagy csak nagyon szerény mértékűt. Az Atigrisnél jelenleg – mondja az Office 365 szakértő - egyebek mellett ilyen alkalmazások érhetők el: - szabadságigénylés, - üzleti lehetőség management, - szerződéstár (kereskedelmi cégeknél, ahol igazi CRM nincs, alacsony költségű megoldás), - gépkocsi kezelés (kulcsos, vagy személyhez kötött céges gépkocsik nyilvántartására, figyelmeztetésékre, a gépkocsikkal kapcsolatos események és dokumentumok nyilvántartására stb), - partneroldal kiemelt ügyfeleknek, - tárgyaló foglalás, - általános igénylések Office 365 kipróbálása http://www.atigris.com/Office-365-kiprobalasa.aspx

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.