Office 365 – mennyire biztonságos?

|

Mennyire biztonságos az Office 365, - teszi fel számos érdeklődő a kérdést – mondja Karácsony Sándor Office 365 szakértő.

Az Atigris Informatika sok projektet látott igazgatója szerint a Microsoft Office 365 biztonság szempontjából olyan szintű biztonságot nyújt a kis vállalatoknak, mint a nagy cégeknek. A Microsoft Office 365, a Microsoft irodai szolgáltatáscsomagja kapcsán sokszor elhangzik a kérdés: a felhasználó elveszíti az adatok feletti ellenőrzést, hiszen azt sem tudja pontosan, hogy fizikailag hol találhatók dokumentumai. Karácsony Sándor Office 365 specialista szerint a saját szerveren található dokumentumok lényegesen sérülékenyebbek lehetnek. A Microsoft adatközpontjában a világcég szigorú adatvédelmi szabályzatot alkalmaz, így a cégünk adataihoz senki sem fér hozzá, teljesen felesleges az aggodalom. A legmodernebb biztonsági eszközökkel akadályoznak meg mindenféle támadást az Office 365 adatközpontokban és rendszeresen végeznek biztonsági auditálást. Dokumentumainkat a legfrissebb vírus és levélszemét elleni megoldásokkal védik. A Microsoft Office 365 alkalmazásokhoz való hozzáférés lehallgatás ellen is védett titkosításon keresztül történik. A Microsoft Office 365 adatközpontok non-stop működnek, a szolgáltatási szint biztosítása a Microsoft részéről anyagi felelősségvállalással jár. Az adatokat többszörös adatközpontokban tárolják, vész helyreállítási megoldásokkal, így a szolgáltatásokban nem fordul elő fennakadás –mondja az Office 365 specialista.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.