Online kurzust indít a ZyXEL

|

A partnerek visszajelzései alapján ingyenes internetes kurzusokat indít a ZyXEL viszonteladók számára. A cég weboldalán keresztül online képzések sorát teszi elérhetővé, megkönnyítve ezzel a viszonteladók dolgát a kompetenciájuk kiterjesztésére és a ZyXEL biztonsági, vezetéknélküli és kapcsolási termékeinek értékesítésére. Az online tananyag egyelőre csak angol nyelven érhető el, magyarul várhatóan 2014 elején jelenik meg.

Az internetes képzés keretében a vállalat fő termékköreit lefedő három terület érhető el. A cég úgy alakította ki a tanfolyamokat, hogy azok megadják azt a tudást és önbizalmat a viszonteladók értékesítési vezetőinek, amelyre szükségük lehet az új üzleti lehetőségek felismeréséhez és a ZyXEL megoldások bemutatásához. A képzés díjtalan, és teljesítése a feltételek egyike a ZyXEL Solution és Premium Solution Partner pozíció eléréséhez. A tanfolyamokat a legutóbbi partner kutatás során, 2012. szeptemberében kapott visszajelzések alapján indította el a társaság. Cseh Levente, a ZyXEL Magyarország ügyvezetője elmondta: „Az a szándékunk, hogy a lehető legkönnyebbé tegyük a partnereink számára a ZyXEL termékek értékesítését. Bár eddig is sokan vettek részt a hagyományos tanfolyamainkon felismertük, a viszonteladók számára nehézséget jelenthet annak megoldása, hogy egy teljes napra otthagyják az üzletet. Úgy látjuk, a biztonsági, vezetéknélküli és kapcsolási megoldások területén komoly növekedés várható, és a ZyXEL-re egyre inkább úgy tekintenek a végfelhasználók, mint a nagy márkák megbízható alternatívájára.” Az értékesítési képzést három fő részre, biztonsági, vezetéknélküli és kapcsolási megoldásokra osztották, és mindegyik terület további almodulokat tartalmaz, így a partnerek a saját tempójukban haladhatnak a tananyaggal. Valamennyi terület tartalmazza a ZyXEL releváns kis- és középvállalati portfóliójának áttekintését, emellett üzleti forgatókönyveket, a fő értékesítési pontokat és az adott szegmensre piaci környezetét is. Az online értékesítési képzés az egyik feltétele a ZyXEL Solution és Premium Solution Partner státusz megszerzésének és megtartásának. Ennek a pozíciónak és a ZyXEL Partner Programmal járó előnyöknek az eléréséhez a viszonteladóknak meghatározott hagyományos, osztálytermi képzéseken is részt kell venniük, amelyeket rendszeresen tartanak a ZyXEL irodáiban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.