Oracle

|

Az Oracle adatbázis-kezelő teljesítménye, funkcionalitása és jól szabályozható jogosultsági rendszere révén mindig is ideális konszolidációs platform volt.

Nemrég megjelent két új biztonsági kiegészítés a Database Vault és az Audit Vault, Az előbbi proaktívan akadályozza a rendszer biztonságát veszélyeztető rosszindulatú, vagy véletlen üzemeltetői műveleteket, valamint ezen privilegizált felhasználóknak az adatokhoz való illetéktelen hozzáférését. Az Audit Vault reaktívan, az adatbázis rendszergazdai és felhasználói tevékenységeinek központosított naplózását és automatizált elemzését végzi. ITBN 2008 Konferencia Szept. 25.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.