Óriási tévé mindenkinek!

|

Briliáns képével, nagy méreteivel és egyedi képességeivel, nem utolsósorban pedig verhetetlen árával, az AQUOS sorozat új, LC-60LE635E jelű modellje abszolút nyerő! Mindez az ultramodern sakai (Japán) Sharp-gyár gyártási eljárásainak köszönhető, amelyek során a nagy képernyők a legnagyobb hatékonysággal és a legmodernebb technológiával készülnek.

„Nagyszerű foci óriási képernyőn!” – szólt a Sharp idei mottója a berlini IFA elektronikai kiállításon. A japán technológiai vállalat éppen piacra kerülő, legújabb termékei tovább merészkednek, az új mottó pedig: „A legnagyobb, az a szép!” Az LC-60LE635E televízió tekintélyes, 60 colos (152 cm) képátlóval, full HD X-Gen LCD panellal, 100 Hz-es technológiával és az AQUOS sorozat védjegyének számító LED háttérvilágítással bír – a szuperéles képet garantálandó! A lélegzetelállító képminőség mellett a modell energiafelhasználás szempontjából is a határokat feszegeti, ezt bizonyítja, hogy a figyelemre méltó A+ energiahatékonysági kategóriába sorolták. A nagy is szép, de legalább olyan szép a kis árcédula „A 152 centis képátlóval bíró LC-60LE635E ilyen vonzó árral most azokhoz a vásárlókhoz is eljut majd, akik számára a legfontosabb szempont a termékek ára. Nagyon büszkék vagyunk, hogy számukra is nagyszerű ajánlatot tudunk nyújtani anélkül, hogy az a teljesítmény, vagy a minőség rovására menne. A termék olyan tulajdonságokkal bír, amelyek könnyen kihívói lehetnek a versenytársak drágább, hasonló képességű tévéi számára” – mondta el Masaharu Suzzuura, a Sharp közép-kelet-európai leányvállalatának vezetője. Az LC-60LE635 tévé több jellemzője teljesen átalakítja a televíziózás élményét. Haladó multimédiafunkcióit az internetképes AQUOS NET+ szolgáltatások színesítik. Az AQUOS NET+ platform 70 különböző widgetet nyújt a néző számára, ami azt jelenti, hogy akár emailt olvashat a reklámok ideje alatt, de kedvenc internetes oldalait is böngészheti a képernyőn. A tévé beépített HD tunert és médialejátszót is tartalmaz. Utóbbi segítségével fényképeket, filmet nézhetünk, esetleg zenét hallgatunk, mindezt akár egy USB adathordozóról, vagy DLNA (Digital Living Network Alliance) összeköttetésen keresztül. További fontos tulajdonsága a terméknek a mindig informatív elektronikus programkalauz (EPG – Electronic Program Guide), amelyet megnyitva hatékonyan tájékozódhatunk az elkövetkező hét tévéműsorairól. További információért, kérjük, látogasson el az alábbi oldalakra: www.sharp.hu www.youtube.com/user/SharpEurope www.facebook.com/SharpEurope www.twitter.com/Sharp_Europe

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.