Ossza meg USB eszközeit munkatársaival!

|

A Lantronix UBox 2-, és 4-portos USB-Ethernet konverter megszűnteti az USB-kábelek távolsági korlátait, egyúttal a hálózaton keresztül elérhetővé teszi az USB perifériákat.

A Lantronix UBox 2100/4100 USB-Ethernet konverter lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról, hálózaton keresztül elérjék USB audio és video eszközeiket. Az UBox a piac első olyan eszköze, amely támogatja az isochronous adatátvitelt, ami elsősorban a garantált sávszélességet igénylő idő-érzékeny információk (audio vagy video jelek továbbítása) átvitelében használatos. Ezen isochronous tranzakciós sebesség az UBox esetében eléri a 12 Mb/s-ot, aminek segítségével digitális kamerák, külső audio eszközök (pl. Apple iPod) vagy távoli érzékelők a korábbiaknál jóval gyorsabb adatküldésre képesek. Egy normál USB printer szervertől eltérően, az UBox esetében elég egyetlen kattintás, hogy nyomtatók, szkennerek, fénymásolók, külső merevlemezek, pendrive-ok, érzékelők, web kamerák, egerek, billentyűzetek, ujjlenyomat-olvasók, hangszórók, stb. elérhetővé váljanak a hálózati felhasználók számára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.