Ősszel folytatódik a CNW iratkezelési rendezvénysorozata

|

Az interaktív előadásokon a nem csak a NetRegister rendszert ismerhetik meg az érdeklődők, hanem az iratkezési projektmenedzsmentről és a már bevezetett rendszerek használatának tapasztalairől is hasznos információkat kaphatnak.

Lezárult a CNW Zrt. tavaszi iratkezelési rendezvénysorozata, ahol a közfeladatokat ellátó intézmények három, gyakorlati bemutatókkal színesített rendezvényen ismerkedhettek meg az elektronikus dokumentumkezelés előnyeivel, és a NetRegister dokumentumkezelő rendszerrel. A közvetlen hangulatú, interaktív előadásokon bemutatták a rendszer funkcióit, az iratkezelési projektmenedzsment sajátosságait, a referencia előadásokon pedig a NetRegistert használó intézményektől szerezhettek információt az érdeklődők a bevezetés menetéről és a rendszer használatának tapasztalatairól. A gyakorlati bemutatók során az iktatás, kiadmányozás lépései, a munkafolyamatkezelés, a postázás vagy épp az ügyfélkapun keresztüli elektronikus ügyintézés folyamata is bemutatásra került egy élő rendszeren. A tavaszi rendezvénysorozaton, összességében több mint 100 intézmény és cég képviselői vettek rész. A CNW őszi iratkezelési rendezvényeit mindazon közfeladatokat ellátó szervek, intézmények iratkezelésért felelős vezetőinek, szakembereinek figyelmébe ajánlja, akik gyakorlati megközelítésben, példákon keresztül kívánnak megismerkedni egy rugalmas, törvényi előírásoknak teljes mértékben megfelelő, gyorsan bevezethető iratkezelési és dokumentummenedzsment alkalmazással. A bemutatókról részletes tematikát, további információkat a www.cnw.hu oldalon találhatnak az érdeklődők, vagy tájékoztatást kérhetnek a marketing@cwn.hu email címen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.