Pályázati tanácsadás

|

Az Atigris Informatika az Új Széchenyi Terv keretein belül pályázati tanácsadással is segíti ügyfeleit

Pályázati tanácsadás Az Atigris Informatika az Új Széchenyi Terv keretein belül pályázati tanácsadással is segíti ügyfeleit: vállalja a teljes informatikai rendszer felmérését, az igényeknek megfelelő fejlesztési javaslat kidolgozását, valamint a pályázati anyag összeállítását. A mikro-, kis- és középvállalkozások eszközbeszerzéseinek és információs technológiai fejlesztésének támogatására a pályázatok benyújtására 2011 december 31-ig van lehetőség. Az elnyerhető támogatás mértéke: • a GOP-2011-2.1.1/A pályázati kiírás esetében maximum az összes elszámolható költség 40% • a KMOP-2011-1.2.1/A pályázati kiírás esetében: Pest megyében 30-35%, Budapesten 10-30%

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.